|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Autor |
Zpráva |
proch.marek
|
startovani Felicie
Caute,
obcas se mi stava, ze z niceho nic mi nejde nastartovat felicie. Zapalovani zapnu bez problemu a kdyz otocim klickem na startovani, tak to neudela nic (nezacne tocit starter, proste ticho). Kdyz to zrovna takto udelalo, tak jsem zkusil pripojit 12V na civku starteru a normalne to chytlo. Predpokladam tedy, ze je problem ve spinaci skrince.
Myslite, ze v tomto pripade bude stacit vymenit ta zadni cast spinaci skrinky s kontakty, nebo je potreba vymenit jinou cast, ci dokonce cele?
Diky za rady.
Marek
|
10.8.11, 09:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
p.s.
|
Re: startovani Felicie
vypadá to na spínačku mýžeš zní vytáhnout drát na startování a brnkni snim o plus pokud se startér rozjede je spínačka zralá na výměnu stačí vyměnit elektrickou část
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
10.8.11, 10:16 |
|
|
varok
|
Je to na dva malinké červíky a stačí elektrická část. Při výměně celé je to dost dupačka. Ty zalomené šrouby se docela blbě povolují.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
10.8.11, 13:51 |
|
|
kwiko
|
najprv by som ale pocistil konektor zlteho kablika na cievke starteru. a vpodstate vsetky kontakty starteru... nech nemenis co funguje
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
12.8.11, 08:15 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
proch.marek píše: Caute,
obcas se mi stava, ze z niceho nic mi nejde nastartovat felicie. Zapalovani zapnu bez problemu a kdyz otocim klickem na startovani, tak to neudela nic (nezacne tocit starter, proste ticho). Kdyz to zrovna takto udelalo, tak jsem zkusil pripojit 12V na civku starteru a normalne to chytlo. Predpokladam tedy, ze je problem ve spinaci skrince.
Myslite, ze v tomto pripade bude stacit vymenit ta zadni cast spinaci skrinky s kontakty, nebo je potreba vymenit jinou cast, ci dokonce cele?
Diky za rady.
Marek felicie je tvoje ale zkus prozradit o jakou se jedná, felda má karburátor ruzné vstřikování, obsah a jezdí na naftu i plyn
|
12.8.11, 19:05 |
|
|
kreematornik
|
Při startování se mi sekla spínací skříňka, klíč se nevrátil do normální polohy, musel jsem ho dotočit zpátky ručně. Poté jsem zjistil, že to nejde ani chcípnout, takže přes kvalt, dobrý. Chci vystoupit, klíč nejde ven. Takže mam dotaz,zda je v háji klíčová část, nebo jenom ta část s kontakty? Nevím co mám koupit. Rv 2000 Za rady díky
|
28.8.11, 18:22 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
v háji jw klíšový šást musíš koupit celou spímačku cca 16OO, vymontovat volantovou tyč, zařezat pilkou středem zalamovací šroub a šroubovákem na fole fo vytočit, spínačku vyměnit a je to OK
|
28.8.11, 20:16 |
|
|
Milan Koukal
|
Nebo nech spínačku opravit vyjde to zhruba na 300 dělají to v Olomouci nebo kde se specializující na značku FAB
_________________ Škoda 105GL r.v. 1981( nabouráno jedním magorem chystá se náhrada) Škoda 136GL r.v.1989 Oranžák, po částečné rekonstrukci Škoda forman PLUS r.v.1994 135B Škoda Fabia 1.4MPI r.v. 2001 Ford Transit 2.2 TDCI r.v. 2008
|
28.8.11, 20:23 |
|
|
CROWACK
|
jenom poznámka, do trhacích šroubů neřežu pilkou drážku, ale navrtám dírku a naklepu do ní torx.
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
28.8.11, 22:10 |
|
|
kreematornik
|
Tak jsem se už dneska na...l, zašel jsem do sklepa, pul hodiny jsem hledal starou spínačku z fáva že jí holt dam do feldy, čip s klíče přilepim holt vteřiňákem na imobilizer, když do klíčku z fáva nejde a bude to. Spustit volant dolu byl docela porod, když ten klíč ze spínačky nešel vytahnout, překážel, ale povedlo se. Ještě jsem pro jistotu skusil vyndat ten vořech s kontaktama a ejhle, klíč šel dotočit a v pohodě vyndat. Tak jsem ho sundal z té spínačky na fávo, napíchal kable, přišrouboval a je to v pohodě, fachá to jako dřív,takže radost, stále jeden klíč a zase dobrej pocit, že já sám . Díky
|
29.8.11, 17:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|