|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
lubomirz
|
přední mlhovky š 105
Zdar chlapy,mám menší problém s předními mlhovkami na škodovce.O víkendu jsem zapojoval komplet novou elektriku dle doporučeného zapojení.Problém je v tom,že když zapnu dálkové,zhasnou zadní mlhovky,ale přední svítí dál.Má to tak být nebo je tam chyba.A dál mě zajímá na tom schématu je zakresleno relé dálkových světel,ale moje 105 má jen relé tlumených z výroby.Musí se to jedno relé(dálkových)namontovat,aby to fungovalo??Díky všem.
|
25.8.11, 13:22 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
CROWACK
|
Re: přední mlhovky š 105
nemohl bys sem prosím hodit to schéma, podle kterého jsi to zapojoval? Nebo jsi použil to z Andrta? (to mám doma ) jinak pokud je mi známo tak podle předpisů by měly při přepnutí na dálkovky zhasnout jak přední tak zadní mlhovky...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
25.8.11, 13:51 |
|
|
lubomirz
|
No zapojení jsem vzal z knížky Opravy automobilů škoda a autor je Jiří R.Mach http://media1.webgarden.name/files/medi ... _skoda.pdf
|
25.8.11, 14:47 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
pravdepodobne mas kabel ktery ma vest k rele svetel na jeho spatnem konci aby se vypinaly pri dalkovych svetlech musi byt na strane za reel kam vedou uz tlumene svetla > jakmile se prepne na dalkove rele se rozpoji a nedovoli zapnout ani predni mlhovky
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
25.8.11, 15:21 |
|
|
lubomirz
|
ok jdu na to mrknout.To relé dálkových tam teda nemusí být aby to fungovalo???
|
25.8.11, 15:56 |
|
|
Šemik
|
Je to úplně normální, originálně to tak bylo - svítí-li dálková světla, nesvítí zadní mlhovka. Pokud Ti to vadí, je to dost nepraktické, přehoď drát od vypínače mlhovek na 3. nebo 4. pojistku (může svítit kdykoliv s parkovačkama)
Ad relé dálkových světel - funguje to i bez něj, ale velmi to ničí páčku, je to moc velký proud. Dodělej ho.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
25.8.11, 16:41 |
|
|
lubomirz
|
Chlapy znovu jsem prošel celé schéma toho zapojení a funguje to bez toho relé dálkových světel.Problém byl v relé mlhových světel.Relé bylo polarizované tak jsem přehodil dráty mezi ssebou a zapojení šlape jak má.Tj.po zapnutí dálkových světel se mlhové vypnou.Jen se chci ještě zeptat to relé dálkových světel jaké zvolit zapojení??Aby netrpěl přepínač Lukas
|
25.8.11, 17:58 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
to same jak tlumene na 30 od starteru(nebo cokoliv kde je trvalych 12V) 87 na dalkove 86 od packy 85 na kostru
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
25.8.11, 18:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|