|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Octavia -přidání dálkového ovládání
Autor |
Zpráva |
byna
|
Octavia -přidání dálkového ovládání
Prosím o pomoc.Mám Octavii,která má centrální ovládání zámků.Ale díky,že se mi nechce pořád chodit k autu,tak bych si rád nainstalovat dálkové ovládání.Jen netuším jak ho tam zapojit.Poradíte mi prosím někdo.Slišel jsem o nějakém odpůrku.Když by někdo věděl dát radu i o barvě drátu kam co zapojit tak to bude super.
|
26.8.11, 13:55 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Dawid130
|
Re: Octavia -přidání dálkového ovládání
Jak je to v octavii barevně odlišeno nevim, ale potřebuješ řj dálky, tu připojíš na napájení a pak z ni lezou dva dráty jeden pro odemknutí a druhy pro zamknutí, na jeden vrazíš odpor tuším 120ohm a spojíš k sobě. A ten jeden jedinej musíš dát na správný pin řj centralu. Cena podle dalky, mě to vyšlo na 1200,- a asi dvě hodinky práce.
|
26.8.11, 14:35 |
|
|
petr petr
|
jen upřesním, stačí ti jakýkoli dálkové ovládání nic speciálního na octavku. Já to připojuji u A slopku dole, je tam veškerá potřebná kabeláž. Od směrovek i od spínače. Odpor musí být 180 Ohmů. Pokud budeš ještě chtít i barvy vodičů tak se ozvi.
|
1.9.11, 20:02 |
|
|
big.jedla
|
http://aukro.cz/dalkove-ovladani-bx-10- ... 73568.htmljá mám něco takového na feldě už asi 3roky a naprosto bez problémů. Připojuje se to normálně na odemykací vstup řídicí jednotky centrálu - resp. paralelně ke odemykacímu spínači v některém z předních serv.
_________________ Škoda Felicia 1.3Mpi/50kW/Cimbu chip, 7/96 http:\\jedla.kx.cz
|
2.9.11, 09:15 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|