|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Felicia 1.6 Combi - elektrické stahování oken
Autor |
Zpráva |
JiMik
|
Felicia 1.6 Combi - elektrické stahování oken
Ahoj, u Felicie 1,6 Combi Laurin & Klement rok výr. 1996 mi přestalo fungovat pravé přední i pravé zadní el. stahování oken. Měl jsem to rozebrané, zkoušel jsem motorky a ty fungují. Pokud zmáčknu tlačítko na stahování oken, tak mi přijde, že "cvaká" v pojistkové skříňce. Odešlo nějaké relé, pojistka, ...? Díky za pomoc!
Jirka
|
22.9.11, 08:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ventYl
|
Re: Felicia 1.6 Combi - elektrické stahování oken
a tie motorceky si skusal na strane poistkovej skrinky, alebo si z nich vo dverach vybral konektory a elektriku si pustal priamo na ne? Pretoze ak rele cvaka a motorcek huci, chyba bude medzi nimi - mas polamane kable v prechodkach vo dverach.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
22.9.11, 09:26 |
|
|
JiMik
|
Motorky jsem připojil přímo na baterku, takže to vypadá na ty kabely.
|
22.9.11, 10:59 |
|
|
ventYl
|
tiez si myslim, dost casto sa lamu, najma tie pre zadne dvere
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
22.9.11, 12:09 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|