Autor |
Zpráva |
Charlie_EX
|
Osvětlení zavazadlového prostoru - Octavia combi
Zdravím!
Pro některé možná blbá otázka , ale chtěl bych se zeptat, jak je spínáno osvětlení zavazadlového prostoru u oktávky combi. Mám jej nefunkční a všechny ostatní části jsou v pořádku. Za všechny rady předem děkuju!
|
13.12.06, 16:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Bukaj
|
Nejsem si jist, ale myslím, že Octavie měly spínač v zámku dveří.
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
13.12.06, 16:45 |
|
|
Charlie_EX
|
Tedy v pátých dveřích. Tam je ovšem ten zámek uchycen dvěma velkými hvezdičkovými šrouby
|
13.12.06, 16:51 |
|
|
Bukaj
|
Charlie_EX píše: Tedy v pátých dveřích. Tam je ovšem ten zámek uchycen dvěma velkými hvezdičkovými šrouby
A v čem je problém?
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
13.12.06, 17:26 |
|
|
alssh
|
Re: Osvětlení zavazadlového prostoru - Octavia combi
Charlie_EX píše: Zdravím!
Pro některé možná blbá otázka , ale chtěl bych se zeptat, jak je spínáno osvětlení zavazadlového prostoru u oktávky combi. Mám jej nefunkční a všechny ostatní části jsou v pořádku. Za všechny rady předem děkuju!
jaké tam máš to světýlko? dal sem si do feliny těleso ze 120 co je v interiéru s tím vypínačem, pasuje mi to tam bez úprav a vypínám a zapínám to ručně
|
13.12.06, 21:20 |
|
|
Bukaj
|
Re: Osvětlení zavazadlového prostoru - Octavia combi
alssh píše: Charlie_EX píše: Zdravím!
Pro některé možná blbá otázka , ale chtěl bych se zeptat, jak je spínáno osvětlení zavazadlového prostoru u oktávky combi. Mám jej nefunkční a všechny ostatní části jsou v pořádku. Za všechny rady předem děkuju! jaké tam máš to světýlko? dal sem si do feliny těleso ze 120 co je v interiéru s tím vypínačem, pasuje mi to tam bez úprav a vypínám a zapínám to ručně
Takovejhle bastl se do Octavie nehodí
|
13.12.06, 21:38 |
|
|
Charlie_EX
|
Problém je, že mi to nefunguje. Pojistka dobrá, žárovky dobrý... Tak zbývá jen ten spínač...
|
14.12.06, 11:47 |
|
|
Charlie_EX
|
A hlavní problém je taky ten, že hvězdičkové nástavce nemám, a nikdo ze známých nejspíš taky ne... A kvůli takové triviální záležitosti se mi do servisu jezdit nechce...
|
14.12.06, 11:51 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Charlie_EX píše: A hlavní problém je taky ten, že hvězdičkové nástavce nemám, a nikdo ze známých nejspíš taky ne... A kvůli takové triviální záležitosti se mi do servisu jezdit nechce...
si kup základní sadu za asi 300,- nebo jenom bit za dvacku
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
14.12.06, 12:15 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
to ještě kdo ví jak to tam fuguje, jestli ty mikrospínače na zámku nedávání sígnál do řídící jednotky komfortu a ta dá pokyn k rožnutí světla, já do toho zas musím jít ale do fábky kombi, neprve se mi pojebal šífsistém, to je to zajištění zadních dveří aby terorista tam za jízdy nehodil bombu, tak jsem to řešil lankem, ted už to nejde ani lankem a ještě mi netěsní klapka v sacím koši, že když mám málo nafty tak mi propouští naftu z koše do nádrže a zhorší se start a to je pořád něco kdyby ty papírové součástky stáli pár korun miloš
|
14.12.06, 13:00 |
|
|
Charlie_EX
|
Tak jsem zjistil, že spínač u zámku je taky v pořádku. Ovšem k němu už mi ze předu nejde napětí Je dost možné, že to jde přes tu jednotku protože jsem na konektoru toho spínače naměřil asi 0,3 V. Nemáte někdo nějaký schéma, kde by se to dalo zjistit HELP!
|
16.12.06, 10:22 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
jedině vago, nakomunikovat řídící jednotku konfortu a jiné a pozjištovat závady, kolikrát je jednoduší, tam dodělat spínač z feldy, já jsem spravoval feldu, nešly blikače hořela pojistka, všechno jsem odpojil a poříd to hořelo, nakonec jak jde plus na spínač na spátčečku, tak tam někdo napojil drát a to poměrně profi do pramene drátů a ten připojil na chladič s očkem jak kostru, prej z ničeho nic přestaly jít blikače a pakec na tři hodiny miloš
|
17.12.06, 11:27 |
|
|
vopaje
|
Charli,tak jak radí Miloš.Jen-nemáš náhodou v kufru zásuvku.Pokud jo,zjisti zda fachá /zda je napětí/. čus
_________________ A máš kostru? - ,,asi jo"
|
21.12.06, 22:22 |
|
|
octavia man
|
www.skodahome.cz najdeš vše v klubu octavia
_________________ OCTAVIA COMBI 1.9 TDI 81kW
|
28.12.06, 20:16 |
|