|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
Autor |
Zpráva |
CERMYK
|
vyhrivani zadniho skla
ahoj mam takovy problem s vyhrivanim zadniho okna kdyz zapnu vyhrivani na budikach se mi ukaze ze to seplo i relatko funguje teda myslim ale slysim jak sepne a draty jsou taky zapojene na zadnim skle tak nevim?jeste se zeptam kde najdu ridici jednotku centralu na skoda felicii 1.6 i na 1.3 jeden je skaslikem a jedna je s erbegem?a to dulezite koupil jsem novi cidlo ale pri jizde mi ukazuje ze to je studeny uplne ale kdyz stojim na miste tak se rucicka zveda tak jak ma i do pulky a vic pak topeni krasne topi ale pri jizde to zase spadne uplne na dno a ani to moc netopi moc se to spis chladi mohlo by to byt termostatem? moc diky
|
14.11.11, 01:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
varok
|
Re: vyhrivani zadniho skla
Fuj to je češtin.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
14.11.11, 18:44 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
taky jsem zkusi býdat co tomu autu je no otevřel jsem si raději staropramen
|
14.11.11, 19:42 |
|
|
petr petr
|
Za prvé, je potřeba taky změřit jestli, ti jde na to vyhřívání proud.(Dva dráty co jsou na skle) Za druhé, pokud je centrál originál, tak jednotka je za přístrojovou deskou. Za třetí, bych vyměnil termostat, vše tomu nasvědčuje. Příště to lépe napiš, nedá se to po tobě poskládat.
|
15.11.11, 13:53 |
|
|
CERMYK
|
DOBRE POKUSIM SE PSAT LEPE JIMAK TI MOC DEKUJU ZKUSIM SE NA VSE KOUKNOUT JAK TO FUNGUJE
|
16.11.11, 10:22 |
|
|
CERMYK
|
takze termo jsem vymenil funguje vse jak ma ted to topi jak cert ale na to vyhrivany okno jsem neprisel meril jsem to na jine felde a tam to taky nenameri proud ale funguje to ale u me ne
|
22.11.11, 23:17 |
|
|
varok
|
Nevím, ale když změříš multimetrem napětí na konektorech okna, tak to musí ukazoval nějaké napětí. Nejspíše okolo 12V. Záleží na stavu dobíjení, konektorech, ukostření apod.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
23.11.11, 18:04 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
pise ze meri proud
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
23.11.11, 18:44 |
|
|
CERMYK
|
zkousel jsem merit a nic jeste jsem to zkousel tou tuzkou jak se rozviti pri napeti 12v ale nejde nerozsviti se a jak sem rikal zkousel jsem to na jiny felicii a tam sem take nic nenameril ale je to funkcni ta jina felicie vyhriva i kdyz sem tam zadny napeti nenameril tak nevim.a jeste se chi zeptat muze teda to cidlo nebo li snimac otacek ovlivnovat to chipnuti auta?a jeste teda ta lambda sonda pise ze je zkrat sporadicky?tak nevim na tom nema byt jak zkrat ne?konektor je zapojeny tak jak ma jinak moc diky za rady
|
23.11.11, 19:23 |
|
|
petr petr
|
Na jedné straně je ukostření okna a na druhé je proud, neměříš to třeba blbě ? Prostě musíš mít dobrou zkoušečku a připoj jeden konec na jeden konektor co jde na okno a druhý konec na druhý konektor na skle. Nebo to někomu zavez ať se ti na to podívá, felda není složitá ten kdo umí na to dojde za deset minut a to možná i přeháním.
|
24.11.11, 21:12 |
|
|
CERMYK
|
dobre zkusim to moc ti dekuju ja nejsem zadny amter to ne jen se ptam jak to chodi u feldy ja znam na spamet spise favority ale to je to same ja vim ale jen se ptam prtoze se mi nechce v ty zime zkoumat a tak vis kdyby mel clovek svoji garaz tak je to o necem jinem skoda ale jinak ti moc dekuju
|
24.11.11, 23:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|