Autor |
Zpráva |
Lister88
|
digitální teploměr - umístění v favoritu
Kde bych měl ideálně umístit čidlo teploměru v favoritu? na jaká místa se běžně továrně umisťují čidla u z výroby vybavených vozidel? ...
|
10.12.11, 00:37 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
jansjans
|
Re: digitální teploměr - umístění v favoritu
Myslíš čidlo pro venkovní teplotu? Pokud vím, tak ho mají většinou ve zpětným zrcátku.
_________________ Volvo 940 B230FB aut. '91 dříve: Škoda Favorit 136L '90, LPG
|
10.12.11, 00:54 |
|
|
Lister88
|
Jojo venkovní teplota - cidlo... - Nj, jak já Ho nacpu do zrcátka v facku? :/
|
10.12.11, 01:00 |
|
|
Capricorn
|
Úplně jednoduše. Mám ho tam taky. Holt to chce jen to zpětné zrcátko sundat a popřemýšlet jak by to šlo. A že to opravdu jde.
_________________ Favo 135 (G)LX '93
|
10.12.11, 06:35 |
|
|
varok
|
Já ho mám u pravé přední mlhovky, ale není to ono. Budu ho muset asi taky přemístit do zrcátka.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
10.12.11, 08:09 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
ja to mel na strese u anteny
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
10.12.11, 08:49 |
|
|
Lister88
|
to zrcatko nezni spatne, ale uz kvuli opryskane barvy z zoxidovaneho hliniku jsem cetl nazory, ze se blbe sundava, tak jsem radsi natrel co šlo... :/ ... tak to zkusim sundat ted kvuli čidlu no ... --- jenom jeste... kam umistit podle vas? ... do kastliku u spolujezdce, nebo nekde k budikum? :/ ...
|
10.12.11, 09:39 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
zalezi jaakej model mas ja to nacpal co toho kastlicku vedle vypinacu sem ho zrusil a udelal sem to tam
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
10.12.11, 09:41 |
|
|
Lister88
|
Aha, to je fakt mam sice možná krátký kabel u toho šrotu z ebay, ale tak dá se prodloužit... ... To by šlo :p jenom me štve se sem koupil model co má jenom venkovní teplotu.. asi Ho zas prodám a koupím si i s vnitřní teplotou...
|
10.12.11, 09:44 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
neprodluzovat nestrihat, pak by blbe ukazoval
|
10.12.11, 09:49 |
|
|
Lister88
|
A sakra dík za další radu ... - jonák pokud bych Ho měl dat do te přihrádky jak je nad topením vedle spinacu, tak jak vyplním zbylý volný prostor okolo
|
10.12.11, 09:54 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
nejakou plastovou desticku treba starej kus toho plastu vypinacu zalezi jak moc hezky to chces mit moje prvni verze pocitala t im 3uhelnikovym ktery mel vyrezanou diru na leve strane vypinacu a jenom byl zasunuty u budiku - jsou tam stejne kontrolky ktere se nepouzivaly proste podle modelu musis najit vhodne misto
|
10.12.11, 10:00 |
|
|
Mex
|
K tomu stříhání kablíku. Já ho nedopatřením přetrhl tak jsem ho napojil zpátky a dal smršťovací bužírku a ukazuje prakticky stejně jako náš domácí digitál s venkovním čidlem když jsem ho měl v autě a zkoušel jestli se tím porušením káblíku nepotentoval. Ale nevím jak u prodloužení tam by to roli nejspíš asi hrálo.
_________________ Favorit GLXi
|
10.12.11, 10:48 |
|
|
gokralik
|
Já měl čidlo přilepené zespod na předním nárazníku v místě, kde je přišroubovaný ke kastli. Nezapomínejte, že by to čidlo mělo být co nejníž, aby se měřená teplota co nejvíc blížila té na vozovce. Zrcátko je podle mě nesmysl. Zasvítí na něj slunce a začne to ukazovat nesmysly.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
10.12.11, 11:20 |
|
|
škodovka
karosář
|
K tomu strihani a nastavovani...ten teplomer by mel byt zalozeny na zmenach el odporu v cidle v zavislosti na teplote...tudiz kdyz se nastavi a da se podstatne delsi kablik se odpor zvetsi a teplomer bude ukazovat blbe...teda spis se stupnice posune jakoze bude ukazovat blbe napr o 2 stupne at je teplota jakakoliv... to ze se kablik pretrhne a zpatky nastavi by podle meho vliv mit nemelo pokud je spoj udelany dobre ze v nem neni velky odpor Jinak umistovat to cidlo do zrcatka mi prijde dost krkolomne...u favoritu bych ho zkusil narvat asi nekde do narazniku jak pise gokralik
_________________ škoda 105S (Blanka)1984 438 000km-kdykoliv kamkoliv... škoda 125L (Bobiš)1988 70 000km-přepych a pohodlí škoda 100L (Šmoulinka)1974 204 000km-tradice a jistota škoda 110R 1977 152tk škoda felicia 1.3MPi 255tk+1.3 MPi Kombi LPG 444tk OctaviaII 1,9tdi 462tk
|
10.12.11, 11:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|