|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
Autor |
Zpráva |
tom23
|
Komplet elekrtika
chlapi potreboval bych poradit mam fáčko pikapa karbec a je problém s elektrikou nic mi nejde světla, kontrolky,blinkri,stěrače. vyměnil jsem pojistkovou skřín a zase všechno šlo ale druhej den sem to skusil a už nešlo zase nic tak sem pojistkovou skřin pobouchal a zase to naskočilo. a tet uz to nejde vubec jenom jde nastarvovat a topeni funguje, radio taky funguje.. diky za radu
|
29.12.11, 11:29 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
Re: Komplet elekrtika
furt to samy, vyndat proletovat studenaky
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
29.12.11, 11:36 |
|
|
MartinK72
|
U pojistkovky si propájej všechny spoje, máš tam někde špatný kontakt. Zkontroluj si hlavní relé, to občas blbne, je ze všech relátek nejvíc zatížený.
|
29.12.11, 11:40 |
|
|
gokralik
|
Taky bych zkontroloval i plusový kabel od baterky co je přišroubovaný na pojistkovém panelu. Jestli to očko nevisí už na vlásku.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
29.12.11, 14:20 |
|
|
tom23
|
diky chlapi zítra to skouknu
|
29.12.11, 17:23 |
|
|
Billy Bob Bean
|
Na pojistkovku nekoukat a všechno propájet. Mě na felicii blikaly všelijak budíky, očima jsem nic nenašel a po komplet propájení naprosto OK..
_________________ Felicia 1.3 LXi, 50kW, rv. 95
Výroba hlikových celosvařených motokufrů BEGR
|
29.12.11, 23:37 |
|
|
Kristensen
|
Billy Bob Bean: Na felicii nemáš co v pojistkovce letovat když je kompletně skládaná z jednotlivých proužků různých tvarů s koncovkama. Tam už žádnej klasickej tištěnej spoj není.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
29.12.11, 23:48 |
|
|
Billy Bob Bean
|
Kirsten: V budíkách ne v pojistkovce , tam je ještě DPS.
_________________ Felicia 1.3 LXi, 50kW, rv. 95
Výroba hlikových celosvařených motokufrů BEGR
|
30.12.11, 00:28 |
|
|
Kristensen
|
jj tak to potom jo
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
30.12.11, 00:45 |
|
|
MartinK72
|
To Kristensen Pokaždé když jsem opravoval uklepanou pojistkovku Favorita, vzpoměl jsem si na pojistkovku Felicie. Škoda že to kdysi škodováci s tím tištěným spojem takhle zvorali.
|
30.12.11, 10:41 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
to je vyvoj nejdriv blbou pojistkovku, pak ji trochu vylepsi a paksi reknou ze to udelaji v medenych pliskach a nakonec to zase dodrbou a udelaji tistaky
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
30.12.11, 10:47 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|