|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
pali se zarovky
za posledni tyden, se mi 3x spalily zarovky v obrysovkach v zadnich svetlech. Mam podezrani na regulator - obcas se mi totiz za jizdy dokonce i vypne radio (ma nejakou ochranu - pri poklesu napeti se vypne (pri startovani), coz je fajn, ale ze se vypina za jizdy...) kdyz se behem jizdy vypne, staci zapnout nejaky spotrebic , treba ventilator topeni, nebo probliknout dalkovyma a radio zese naskoci.
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
12.12.06, 05:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
Jo, ty regulátory občas odcházejí... mě to dělalo to, že Rapid normálně svítil, a bez poklesu otáček motoru to najednou zničeho nic celé pohaslo, nebo se najednou z ničeho nic šíleně rozsvítilo.... koupil jsem nový regler za 250Kč a je to v klidu. můžeš si opravit i ten starý, je to finančně přijatelnější Budeš potřebovat 2-3 tranzistory, pájku, cín, kalafunu
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
12.12.06, 09:06 |
|
|
Nepér
|
To je tím, že všechny starší škodovky mají strašně předimenzovaný alternátory a když je malý odběr, regulátor nestíhá regulovat
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
12.12.06, 09:20 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
si to změř multimetrem a při různých zátěžích na pak žárovky made in china miloš
|
12.12.06, 09:36 |
|
|
Lukas
|
to Semik: to ze to pri konstantnich otackach pohasne, nebo silene rozviti mi dela taky.
to Slovacek.milos: zarovky mam jeste made in czecholslovakia - jeste zasoby z dob kdy mel deda auto.
No koupim normalne novy regler - ty 200 me uz nevytrhnou
Coupé club TW
|
12.12.06, 17:50 |
|
|
Šemik
|
Kup si ale určitě náš PAL, prý jsou i nějaké polské, kterým bych opravdu moc nevěřil... Pokud v tvojí mototechně nemaj PAL, tak já ti ho koupim "u mě" a pošlu
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
13.12.06, 13:30 |
|
|
Lukas
|
Šemik píše: Kup si ale určitě náš PAL, prý jsou i nějaké polské, kterým bych opravdu moc nevěřil... Pokud v tvojí mototechně nemaj PAL, tak já ti ho koupim "u mě" a pošlu
O.K. az se trochu utrhnu z tempa skola - brigada - domu - skola, tak to zjistim a kdyz tak se ti ozvu.
Coupé club TW
|
13.12.06, 20:55 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
20.12.06, 20:22 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|