Autor |
Zpráva |
Vitezslav
|
Starter s reduktorem
Zajimal by mne vaš nazor na tenhle starter.Neni to original MAGNETON.
http://obchod.autokelly.cz/Popup.aspx?S ... ID=1949973
_________________ Škoda ROOMSTER 1,4 16V, 63KW, r.v.2008
|
22.12.06, 18:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
znám ho i za litr, jede bez problémů akorát pro LPG tam víc točí, to už bych měl stach miloš
|
22.12.06, 18:52 |
|
|
spartra
|
zas nějaká čína , si kup na vrakáči z fely 1,3zak do 800kč a předlej ho na 120 cc 400kč(příruba + pastorek)
bejvalo ty ceny
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
22.12.06, 21:57 |
|
|
Vitezslav
|
spartra píše: zas nějaká čína , si kup na vrakáči z fely 1,3zak do 800kč a předlej ho na 120 cc 400kč(příruba + pastorek) bejvalo ty ceny
Ale nebudou na nej 2 roky zaruka.
|
22.12.06, 22:00 |
|
|
Thobiash
|
spartra píše: zas nějaká čína , si kup na vrakáči z fely 1,3zak do 800kč a předlej ho na 120 cc 400kč(příruba + pastorek) bejvalo ty ceny
Prej stačí v přírubě zvětšit (propilovat) otvor pro větší, 120kový pastorek.
_________________ Škoda "Julia alias Černá" 120L 89´ R.I.P. http://www.youtube.com/watch?v=VYLFkT5jMZI
|
23.12.06, 00:39 |
|
|
MAJO
|
Ja osobne by som to nebral. Na stránkach Magnetonu varuje pred týmito štartérmi nejaký majiteľ autoservisu. Že vraj zo 7 namontovaných kusov sa do 10 dní 6 kusov odporúčalo. Radšej asi ten starší, ale originál Magneton. Ja som kúpil tiež starší z feldy, víko som nemenil, iba som zväčšil otvor, vymenil pastorok a štartér už vyše roka šlape ako hodinky.
_________________ EX Škoda 105S, r.v.1977- odchádza do automobilového neba:( Škoda Forman 136GLX COMFORT LINE r.v.1994 Citroen Xantia Break 2.0HDi r.v.1999
|
23.12.06, 03:40 |
|
|
Vitezslav
|
Ja jsem se ptal u nas po vrakačich a všude chteji kolem 1500 Kč za feldackej použitej.Kak mi přišlo rozumejši dat 1500 za novej se zarukou i když neorig.
|
23.12.06, 08:12 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Thobiash píše: spartra píše: zas nějaká čína , si kup na vrakáči z fely 1,3zak do 800kč a předlej ho na 120 cc 400kč(příruba + pastorek) bejvalo ty ceny Prej stačí v přírubě zvětšit (propilovat) otvor pro větší, 120kový pastorek.
prej asi ne na redukovaném starteru je jiný pastorek, netočí se na hřídeli miloš
|
23.12.06, 10:02 |
|
|
Šemik
|
Já sem se o těch favoriťáckejch startérech kdysi bavil s prodavačem v mé oblíbené mototechně, říkal mi že ty NEmagnetonské mají ty ozubený kolečka reduktoru vyrobená z plastu Že jsou po týdnu úplně očesaná...
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
23.12.06, 11:33 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Coze plastovej pastorek to je fakt demence co ty chinani vymyslej
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
23.12.06, 11:48 |
|
|
Vitezslav
|
Šemik píše: Já sem se o těch favoriťáckejch startérech kdysi bavil s prodavačem v mé oblíbené mototechně, říkal mi že ty NEmagnetonské mají ty ozubený kolečka reduktoru vyrobená z plastu Že jsou po týdnu úplně očesaná...
To je asi blbost,to by si asi nemohl nikdo dovolit prodavat.Jako třeba Auto kelly.
|
23.12.06, 11:53 |
|
|
Šemik
|
Ne, já nemyslím přímo pastorek, ale ty ozubený kolečka mezi hřídelí vlastního motoru a pastorkem. Tedy pokud jsem správně pochopil co je to ten reduktor..
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
23.12.06, 12:07 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Šemik píše: Já sem se o těch favoriťáckejch startérech kdysi bavil s prodavačem v mé oblíbené mototechně, říkal mi že ty NEmagnetonské mají ty ozubený kolečka reduktoru vyrobená z plastu Že jsou po týdnu úplně očesaná...
možné je všechno, ale toto je kopie magnetu, naprosto stejná, kolečka z pastu tam nejsou, známý už ho kochal sku.... ho věnec, jednou jsem vyslechl rozhovor ve velkoskladě paleta chladičů na škoda l20 vika čína kus 50 kč, já jsem viděl rotor na rozbrusu ze dřeva, a ten kov s drátama myslím tím cívku rotoru se na tom dřevě protočil a normálně jsme to krájeli nožem miloš
|
23.12.06, 13:58 |
|
|
Vitezslav
|
slovacek.milos píše: Šemik píše: Já sem se o těch favoriťáckejch startérech kdysi bavil s prodavačem v mé oblíbené mototechně, říkal mi že ty NEmagnetonské mají ty ozubený kolečka reduktoru vyrobená z plastu Že jsou po týdnu úplně očesaná... možné je všechno, ale toto je kopie magnetu, naprosto stejná, kolečka z pastu tam nejsou, známý už ho kochal sku.... ho věnec, jednou jsem vyslechl rozhovor ve velkoskladě paleta chladičů na škoda l20 vika čína kus 50 kč, já jsem viděl rotor na rozbrusu ze dřeva, a ten kov s drátama myslím tím cívku rotoru se na tom dřevě protočil a normálně jsme to krájeli nožem miloš
Jak jsi to myslel Miloši,že mu ten starter skurvil venec?
|
23.12.06, 14:02 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Vitezslav píše: slovacek.milos píše: Šemik píše: Já sem se o těch favoriťáckejch startérech kdysi bavil s prodavačem v mé oblíbené mototechně, říkal mi že ty NEmagnetonské mají ty ozubený kolečka reduktoru vyrobená z plastu Že jsou po týdnu úplně očesaná... možné je všechno, ale toto je kopie magnetu, naprosto stejná, kolečka z pastu tam nejsou, známý už ho kochal sku.... ho věnec, jednou jsem vyslechl rozhovor ve velkoskladě paleta chladičů na škoda l20 vika čína kus 50 kč, já jsem viděl rotor na rozbrusu ze dřeva, a ten kov s drátama myslím tím cívku rotoru se na tom dřevě protočil a normálně jsme to krájeli nožem miloš Jak jsi to myslel Miloši,že mu ten starter skurvil venec?
to poznáš tak že na normálním starteru ti pastorek uletí a pak to řešíš redukovaným starterem a na redukovaném se ti omele do kuželu miloš
|
23.12.06, 14:22 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|