Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 01:31

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
 Tempomat Octavia 
Autor Zpráva

Příspěvek Tempomat Octavia
Zdravím,

tak jsem se rozhodl do své Octávky 1.řady namontovat tempomat..sáhl jsem po novém originálu za 1400,- sada..

Dnes jsem ho tam dával, teda sundat volant byl očistec..teď už to vždy bude práce na minutu, ale když ten grif neznáte, je to psycho :evil: ..taky jsem nečekal, že toho bude potřeba tolik očesat, ale teď k věci..

Měl jsem 5 drátů..Zelený, žlutý, černý, bílý a červený(bez pinu)..

Měl jsem v návodu psáno, že mám vše zapojit do bílého konektoru a to do pinu 8, 9, 10, a 7 a červený drát potom na svorku 15 pojistka..no návod jak noha..naprosto neseděly barvy, ani čísla pinů v konektorech, protože proti nim tam nebyly žádné kabely :roll: ..na netu jsem pak našel http://www.skodaoctavia.cz/clanek/montaz-tempomatu a tam jsem se tedy konečně trochu chytil a přesto, že opět neseděly barvy, tak jsem to zapojil na pin 1,2,3 a 9..pak jsem byl u autoelektrikáře kvůli aktivaci na VAGu a vše funguje..jen z toho nějak nemám dobrý pocit, tak se chci raději ujistit..hlavně mi jde asi o to, že jsem tedy červený kabel naféra napájel na modročerný kabel, který vede do pojistkové skříňky..prostě mi ta elektrika přijde nějaká divná..mám to správně zapojeno?Nerad bych vyhořel :|

Díky za reakce!!

8.8.12, 19:28
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: Tempomat Octavia
http://www.skodaoctavia.cz/clanek/montaz-tempomatu
koukni třeba ti to pomůže :idea:

8.8.12, 19:35

:D ..díky, ale to jsem tam dával na ten odkaz, podle kterýho jsem to dělal a stejně jsem z toho právě zmatenej :?

8.8.12, 19:38
Profil ICQ

Pokud to máš podle toho návodu je to ok. Já ten červený dávám do pojistkovky pojistka 5 je to tak orig.

11.8.12, 23:17

Jj, mám to podle toho, tak snad teda dobrý..jen jsem neměl žádnou jednopólovou svorkovnici, tak jsem to na ten černo/modrej drát prachsprostě napájel a bylo..

14.8.12, 10:51
Profil ICQ

To máš v poho - pokud to máš správně zaizolovaný, tak se není čeho bát...
já mám jiný problém....
po montáží se stále nedaří aktivovat VAGem stále hlásí chybu 18045 - Datová sbìrnice pohonného systému Chybìjící odezva elektronického centrálního rozvodu

nevíš co s tím náhodou?

St

24.8.12, 12:34

Zaizolovaný to mám určitě ok, jen mě prostě překvapilo, že to není na co dát a že jsem to jentak napájel na kabel..asi by mě zajímalo, jak to vypadá u octávky, která to má udělaný z výroby..

Čoveče, tak na tohle jsem krátkej, zkoušel jsi to prohnat Googlem?Nevím odkud jsi, ale v Pardubicích mám suprovýho elektrikáře, kterej by třeba uměl pomoct..každopádně bejvá někdy problém s tím, že jsou v háji spínače na pedálech, ale datová sběrnice pohonného systému, to spíš bude nějaký čidlo z motoru, který se tempomat vyhledává :?

24.8.12, 12:43
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 7 ]