Modré H4, nesvítí modře :-)
Autor |
Zpráva |
Waclav
|
Modré H4, nesvítí modře :-)
zdarec. Dneska sem namontoval nový žárovky Osram cool blue do rapida. Upřímně se přiznám, že sem očekával víc. Svítí sice o dost více než normál, ale namodralé mi to nepřipadá, ani když kouknete na reflektor. Jo a mám ještě jeden problém, pravý reflektor mi svůtí víc než levý, sou tam nové žárovky, nevíte čím to může být?
_________________ Škoda Felicia 1.3 LXi LPG, 50KW, 1995
|
2.1.07, 20:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Nepér
|
Porovnej napětí na žárovkách. Kde a za kolik jsi je pořídil?
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
2.1.07, 20:58 |
|
|
Waclav
|
autodoplňky.cz 155kč, nevím třeba se teprve vypalují
|
2.1.07, 21:04 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Waclav píše: autodoplňky.cz 155kč, nevím třeba se teprve vypalují
Husty, neska mi prisly Osram silverstar taky z autodoplnku, i cena je stejna taky sem uvazoval o cool blue ale nakonec vyhraly silverstar, prej sou lepci do mlhy Cool blue nemaj svitit modre, maj mit prijemne bile svetlo
Ja daval i novy svetla Je mozny ze mas vorezly srouby na kostry, sem na to u sebe taky cumel ale jeste je to OK
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
2.1.07, 21:12 |
|
|
Waclav
|
pak řekni jak si spokojen s silvestarama
|
2.1.07, 21:23 |
|
|
Barbone
|
ty zarovky samozrejme maji atest nepletu se ze??? tyto zarovky sviti svetle zlute az bile ty zakazane sviti bilo modre spis modre a stoji nejlevnejsi 400,- par mam je ve favu a jsou skoro jak xenony jo a k te barve to si myslim ze neni dana kamos si koupil prestavbovou sadu xenonu do patice H4 na feldu a sviti modro fialove a ty xenony jsou s atestem
_________________ Nyní Favo 135LS po smrti (nyní jen porad zlobi elektrika)
Naposledy upravil Barbone dne 2.1.07, 22:03, celkově upraveno 1
|
2.1.07, 21:59 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
a nevíte podle zákona jakou mají vyzařovat přední světlomety modrou? miloš
|
2.1.07, 22:00 |
|
|
elegant
|
Nemajú podľa zákona vyžarovať čo najviac bielu?:)
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
2.1.07, 22:42 |
|
|
PetrVTR
|
Zajimave . Pridam svoji zkusenost. Koupil jsem motorku kde v hlavnim svetlometu byla osazena zminena Osram Cool Blue a take to svitilo bile. Pomerne brzo odesla tak jsem na benzine koupil klasickou H4 60/55W za 60 Kc a byl jsem hrozne mile prekvapen, najednou jsem v noci videl mnohem lepe (normalni nazloutle svetlo). Nevim cim to je, ale ukazalo se, ze bile svetlo zrejme mym ocim moc nesedi, proste pak vidim hur.
|
3.1.07, 08:55 |
|
|
Šemik
|
Ta rozdílná intenzita svícení - zřejmě zoxidovaný konektor na patici k žárovce. Kup nový, cca 30 Kč
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
3.1.07, 13:40 |
|
|
paradio
|
Ty modrý H4 nemají svítit modře, to by neprošly schvalovacím řízením, ale bílým světlem. Intenzita světla by měla být stejná jako klasických.
Vyzkoušel jsem je, vyzkoušel jsem i neschválené 100W a vrátil jsem se ke klasickým. vidím s nimi nejlíp.
Kdysi se prodávaly modré návleky na H4 a to bylo utrpení jezdit v noci. Neviděl jsem vůbec nic. Proto když chci vidět vív, tak jedině přídavný světlomety.
|
3.1.07, 16:19 |
|
|
Waclav
|
zdravím. Tak sem to prostříknul kontaktolem a nezdá se, že by to moc pomohlo... V podstatě to není moc vidět, že svítí jedna víc, jedna míň, jen když se zadíváte...
Ty Cool Blue mají sice větší jasnost, ale nezdá se mi, že by to bylo o moc.
Řeknu upřímě, že sem od nich čekal víc
Co je to za firmu a typ ty "fakt" modrý ?
|
3.1.07, 17:26 |
|
|
patrik-hp
|
Re: Modré H4, nesvítí modře :-)
Waclav píše: zdarec. Dneska sem namontoval nový žárovky Osram cool blue do rapida. Upřímně se přiznám, že sem očekával víc. Svítí sice o dost více než normál, ale namodralé mi to nepřipadá, ani když kouknete na reflektor. Jo a mám ještě jeden problém, pravý reflektor mi svůtí víc než levý, sou tam nové žárovky, nevíte čím to může být?
A nebo máš vyleptanou parabolu od vlhkosti a místo toho lesku máš čerň...
|
3.1.07, 17:33 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Waclav píše: zdravím. Tak sem to prostříknul kontaktolem a nezdá se, že by to moc pomohlo... V podstatě to není moc vidět, že svítí jedna víc, jedna míň, jen když se zadíváte... Ty Cool Blue mají sice větší jasnost, ale nezdá se mi, že by to bylo o moc. Řeknu upřímě, že sem od nich čekal víc Co je to za firmu a typ ty "fakt" modrý ?
Ty vopravdu modry stojej za ho**o. To nekupuj, nakej chinskej smejd, benga budou bunzerovat ...
Jo a ty silver star sou dobry mels je vzit taky lepci jak obyc H4
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
3.1.07, 18:29 |
|
|
Nepér
|
aby ne, když to stojí skoro trojnásobek...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
3.1.07, 20:20 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|