|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Regulator teploty vzduchu felicie
Autor |
Zpráva |
ttominoo
|
Regulator teploty vzduchu felicie
Cau, dnes jsem chtel po asi 14 dnesch dat teplotu vzduchu(ventilatoru) na studeno(uplne na modre kolecko, ale neslo mi to tam dat, posledni asi ctvrtka k modremu(studenemu) sla hodne spatne, tak ze bych musel pouzit hrubsi silu. Jde to tedy hodne stuhe a prijde mi, ze to drhne. Vubec nevim co by tam mohlo drhnout a ani nevim jak s tim panalem ven. Doufam, ze nebudu muset oddelavat celou pristrojovku. Dik vsem za napady a rady
|
12.2.13, 16:30 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Regulator teploty vzduchu felicie
se podívej jak to fachčí vyvleč lanko je pod stěračem a zkus klapku jestli nevázne no a zkus točit pokud to nepujde bude to v lanku
|
12.2.13, 21:29 |
|
|
ttominoo
|
tak jsem dnes zkusil to co jsi mi radil, samotna klapka chodi bez problemu a po odpojeni lanka u u klapky, to jde porad stuha, bude to tedy bud to lanko, nebo ten regulator. Je nekde navod jak s tim panelem ven? Dekuji
|
13.2.13, 15:16 |
|
|
ventYl
|
ten panel je +- sucastou celeho kurenia a obvykle ide von s kurenim. ale malo by sa k tym lanovodom dat dostat zospodu po vybrati radia zrejme...
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
13.2.13, 15:18 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|