|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Felicii 1.3 po výměně alternátoru kolísají otáčky a chcípe
Autor |
Zpráva |
cpivo
|
Felicii 1.3 po výměně alternátoru kolísají otáčky a chcípe
Zdravím pánové, poprosil bych o radu.. Vše začalo kontrolkou dobíjení. Problikla, nachvíli zhasla a pak se rozsvítila nadobro, dobrá, stává se. Měl jsem doma připravenej repasovanej alternátor do zásoby. Altík sem vymněnil, nastartoval. Tentokrát dobíjí ale po cca 30s běhu na volnoběh začnou lítat otáčky motoru nahoru a dolu, otáčkoměr lítá taky a pak motor chcípne a hotovo. Když nastartuju znova tak se vše opakuje - 30s běží jak víno pak začne lítat a chcípne. Neřešil jste někdo někdy něco podobnýho? Netušíte co by to mohlo bejt?
Děkuji za rady!
|
1.8.13, 16:32 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Felicii 1.3 po výměně alternátoru kolísají otáčky a chcí
felicie je jaká mpi BMM
|
4.8.13, 09:16 |
|
|
cpivo
|
Felicie je BMM, koukám, že jsem to zapomněl napsat.. Nicméně, vymněnil jsem halovku a už zase lítá jako drak. Jenom trošku lítají otáčky na volnoběh ale to je +- pár otáček.. to asi nemá cenu řešit..
|
4.8.13, 12:20 |
|
|
Fojttmutt
|
není regulátor nastavenej na mínusovou regulaci ? Jen to tak plácám od boku, moc nechápu tu elektriku
_________________ Forman 135 LSe ¨92.rv 5 , 5 - 6 , 5 L/100km max. 160km/h Forman 135 L ¨´¨ 92.rv 6 , 5 - 7 , 5 L/100km max. 175km/h Favorit LPG 136 L 90.rv 7 , 0 - 9 , 5 L/100km max. 165km/h
|
1.9.13, 19:11 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|