Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 23:34

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Odpojeni Imobilizeru felicie 1.9 D (č.LUCAS) 
Autor Zpráva

Příspěvek Odpojeni Imobilizeru felicie 1.9 D (č.LUCAS)
Zdravym prehazuji cerpadlo v fel 1.9 d LUCAS a Chci odpojit imobilizer protoze mam jenom jeden klicek a kdyz necham pridelat dalsi nenastartuji (klicek neni nacipovanej pro impuls imobilizeru)
Dalsi duvod je ze pri zavade dodavky paliva muzu vynechat jeden bod (chyba v imobilizeru :) )
A posledni duvod ze kdyz prehazuji cerpadla musim novy nechat naladit ve skoda servisu prave kvuli imobilizeru(aspon to tak pisou v chytri knizce)
Ted jak to udelat :???
Cerpadlo mam venku a v jsou na nom dva el.ventily (stop ventily ??) pod cerpadlem je ridici jednotka cerpadla (cerna krabicka )
Takze myslim ze stop ventily necham ukostreny na cerpadle tak jak jsou ale plusy ktere jdou asi od imobilizeru bych napojil nekde na 15 co nejbliz
Kdo se v tom vyzna nebo uz to resil prosim poradte diky

9.4.10, 19:31
Pspvek Reklama

Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
jak radí miloš vyloupni čip hod ho do molitanu a ten nacpi do snímacího kroužku pod volantem a zamotej izolačkou :wink:

9.4.10, 19:33
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
zajímej se o ten ventil co je v hlavě jak zašínají trubky, jsou tam dva dráty plus mínus připoj tam patnáctku a kostru miloš

9.4.10, 20:03

Příspěvek 
Ok takze ten u trubek .. ...Zapojim a imobilizer je v tahu
A co je zac ten druhej ventil ? ma vetsi prumer jsou na nom vyrita nejaka cisla??

10.4.10, 06:37

Příspěvek 
S tim cipem by to urcite slo ale kdyz uz mam cerpadlo vyndany tak to chci odpojit aby byl od imibilizeru pokoj

10.4.10, 06:38
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
mach164 píše:
Ok takze ten u trubek .. ...Zapojim a imobilizer je v tahu
A co je zac ten druhej ventil ? ma vetsi prumer jsou na nom vyrita nejaka cisla??

že by chcípák ? :lol: :lol:

10.4.10, 06:46
Profil ICQ

Příspěvek 
Tak cerpadlo mam prehozeny za jiny prej funkcni ....
Zatim z trubek ani kapka ale zejtra budu mit poradnou baterku tak snad uz to konecne pojede :?:
Jinak cerpadlo ma tri ventily dna naproti sobe a treti schovanej pod zadnim drzakem cerpadla.
Ten treti ventil ma dva cerny kabely a jsou propojeny s r.j imobilizeru ktera je prisroubovana
ze spodu cerpadla. snazil jsem se najit nekde presny popis ventilu co presne je kterej zac ale nic moc jsem
nenasel . zapojil jsem to podle milose a to tak ze mam ten ventil blize k hlave k 15 a kostre
pro jistotu jsem prehodil r.j imobilizeru z puvodniho cerpadla na nove

11.4.10, 16:19
Mistr mechanik

Příspěvek 
fachá to tak že imobilizer řj za budíkama když nemá signál od cívky na spínačce dá pokyn do řídící jednotky odstavení paliva pod čerpadlem na tu je dvěma drátama napojený stop ventil a ten řídící jednotka odpojí,
pokud na stop ventil připojíš +- jedeš, řídící jednotka motoru nemá na to vliv, ta se dá přehazovat dlelibosti

já nedávno řešil ztrátu klíče, imo jsem nevyčetl, pin jsem sehnal ve škodovce, nahrál do transpordéru a dal ho do středu čtecího kroužku jak píše sadra

mohl jsem upravit i stopventil ale chtěl jsem si vyzkošuet jak maká moje vagtcho a bohužel sklamalo miloš

12.4.10, 06:27

Příspěvek Re: Odpojeni Imobilizeru felicie 1.9 D (č.LUCAS)
čau mam skoro stejný problém měnil jsem čerpadlo 1.9d Fel. vse jsem jsi zaaretoval, vyměnil čerpadlo dal do zakladni polohy,zaaretováním, a nejde nastartovat( čerpadlo je dobré ) co stým?

14.11.13, 20:42
Mistr mechanik

čerpadlo zaleješ, trubky povolíš vemeš vag, adresa 25, přizpůsobení, vymazat adaptační hodnoty, uložit, vypnoit klíček na 3O s, pak startuješ postupně utáhneš trubky jak plivou a chytne,

pokud máš imo bez přizpůsobení nejede :wink:

15.11.13, 06:50

na výměnu čerpadla je vag potřeba?

16.11.13, 08:21

Popišu ti co jsem zkoušel aatd, Měnil jsem spínací skřínku, čerpadlo, z Lucasa na Lucasa, udělal jsem HU abych mohl nastavit čerpadlo do základní polohy zaaretováním čerpadla,znova jsem naplnul řemen a inekční stříkačkou jsem zalil čerpadlo a přez startovaní a ovzdušnovací ventyl jsem zalil trubky a ovzdušnil čerpadlo, pořad to nejelo vymenil jsem žhaviče za nové vyzkoušel vstřiky (jsou v pořádku) a furt to nejelo, ale do přepadových hadiček se nafta dostala ae dál přez vstřiky už ne! tak jsme našel tento návod jak vyřadit IM na čerpadlu tím že jsem dal na (myslim že Stop ventyl ten co je na něm vyražená čisla,písmena) dal jsem Denní spotřebič +a- znova nastavil ovzdušnil a pořád nic, tak jsem dal vstřiky s trubkama ven a furt to nešlo přez vstřiky a nafta se nedostane ani do přepadů jako předtím, Už si nevím rady co dál....
Byl bych moc vděčný kdyby jste mi poradili.. dekuji"!"

18.11.13, 08:48
Mistr mechanik

Forman píše:
na výměnu čerpadla je vag potřeba?

pokud máš dutý klíček tak jo jinak nenacucne

18.11.13, 09:29
Mistr mechanik

na ten stopventil přivedeš plus a mínus a musí ještě cvakat, pak si dej hadici asi metr na přívod k čerpadlu do ní trychtýř zavěs nalej naftu
tím si ověříš zda čerpadlo naftu saje nebo provádíš pokus který se ještě nikdy nepodařil

18.11.13, 09:35

Ted kdyz jsem udělal ten stop ventyl tk to nesaje ani do tech prepadu jak jsem psal nez jsem ho vyradil protoze nez jsem tam privedl mlus a minus tak to sálo a davalo to aspon do tech predapdu do tech hadiček a ted kdyz sem udelal ten plus a minus tk to nedava nai do tech hadiček

18.11.13, 09:50
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další