Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 21:49

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 elektrický zpětný zrcátka felda 
Autor Zpráva

Příspěvek elektrický zpětný zrcátka felda
Ahoj, můžete mi někdo popsat nebo nafotit ovládání elektrických zpětných zrcátek s vyhříváním na feldě. Já je koupil a oni mají ustřižený vodiče. nejradši bych viděl třeba obrázek. měl jsem feldu, ale manuál.
Pokud někdo máte možnost pomoct radou se zapojením, kam jaký drát.

20.1.07, 18:50
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek 
a koupils i ovládání, si stím trochu pohraj na to přijdeš, spálit nic nemůžeš miloš

20.1.07, 19:10

Příspěvek 
to právě ne, jen zrcadla a z nich kouká asi 10 cm kabelu, který je překrásně ufiknutej. potřeboval bych to ovládání alespoň vidět a potom bych něco podobnýho vyvoslil. Asi tom dám "džojstyk" od PC :lol: , alespoň ho v noci lehce nahmatám, co?

21.1.07, 08:40
Mistr mechanik

Příspěvek 
nafot pošli na email, mělo by tam být pět drátků, jeden je kostra a čtyři dráty pro čtyři funkce, jak vyřešíš ovládání to teda nevím, čtyři spínače, to budeš muset sehnat z nějakého auta origo miloš

21.1.07, 09:26

Příspěvek 
Paradio,nevím jak jsi daleko s montáží,ale s tím knyplem PC to nevidím dobře.Jsou dosti slabé kontakty,které ti nevydží.Zajdi na vrakáč a kup si je jedno z jakého auta./podle ceny,montáže, a pod. -může být i z nákladáku-bude ti jen míň svítit podsvícení,nebo vyměníš předřed.odpor-většina má LEDkové/.No a k najití vývodů ti stačí měřák.Mrknu zda mám schéma na fel. a pošlu na mail. čus

26.1.07, 20:34

Příspěvek 
tak jsem chvíli laboroval nad těma drátama od zrcátka. Vede z něj celkem pět. tři jsou na ovládání motorků. Jeden je společný a po jednom pro vodorovně i svisle. přepojením polarity se motorky točí obráceně - přiklápění nebo odklápění / dráty modrý= spol. černý a hnědý/ ještě z něj jde bílý a černočervený, ty budou asi k vyhřívání. pokud se mi to nepovede sehnat, tak bych to vyvoslil asi tak, že bych tam dal jeden dvoupolový přepínač polarity a po jednom tlačítku pro svisle a vodorovně. ono se zas ty zrcadla tak často neštělujou. Ještě ale bych pořeboval vědět, vyhřívání zrcátek je ovládáno stálým spínačem /asi s kontrolkou/, nebo má nějaké časové omezení. už si to představuju, deska na ovládání zrcátek jako palubní deska v letadle :roll:

http://www.ukazto.com/img/zpetnzrc.jpg

takhle jsem je koupil a teď mám o čem přemýšlet. tu elektriku snad nějak vyřeším, vyzkoušel jsem, motorky pohybují sklem, topení funguje ale jak je přivoslím na dvěře na stodvacku, to zatím nevím.

27.1.07, 11:49
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 6 ]