|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Favorit: nejdou stěrače...
Autor |
Zpráva |
yendy
|
Favorit: nejdou stěrače...
Prosim o radu... u Favoritu nám z ničeho nic přestaly jít stěrače. Vlastně nejde ani zadní stěrač a ostřikovače. čím by to mohlo být, nebo kam se mám podívat... díky
_________________ felicia rulezzz...!
|
29.1.07, 16:51 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
patrik-hp
|
Pojistky dobrý???
|
29.1.07, 17:00 |
|
|
yendy
|
patrik-hp píše: Pojistky dobrý???
Dobrýý
|
29.1.07, 17:01 |
|
|
Bukaj
|
Každopádně hledej chybu buď v pojistkách, nebo v tom tišťáku na pojiskové a relátkové desce...
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
29.1.07, 17:10 |
|
|
michalkatka
|
Re: Favorit: nejdou stěrače...
najskôr stuďák v poistkovej skrinke, alebo vadný spoj na páčke...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
29.1.07, 17:10 |
|
|
yendy
|
na spoj na té páčce jsem koukal... kontakt by tam mel byt. mrknu na tu pojistkovou skrinku... tam uz problem je i ted.... jedno relatko tam ma spatny dotek a nesviti kontrolky na palubovce.....
|
29.1.07, 17:15 |
|
|
Bukaj
|
yendy píše: na spoj na té páčce jsem koukal... kontakt by tam mel byt. mrknu na tu pojistkovou skrinku... tam uz problem je i ted.... jedno relatko tam ma spatny dotek a nesviti kontrolky na palubovce.....
Tak tu desku celou vyndej, kup si půl kila cínu a pořádně to propájej...
...hold tehdy soudruzi šetřili na nesprávných místech, ostatně jako dnešní soudruzi
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
29.1.07, 17:39 |
|
|
yendy
|
Bukaj píše: yendy píše: na spoj na té páčce jsem koukal... kontakt by tam mel byt. mrknu na tu pojistkovou skrinku... tam uz problem je i ted.... jedno relatko tam ma spatny dotek a nesviti kontrolky na palubovce..... Tak tu desku celou vyndej, kup si půl kila cínu a pořádně to propájej... ...hold tehdy soudruzi šetřili na nesprávných místech, ostatně jako dnešní soudruzi
Dobrej nápad díky. to udělám... teď jsem se chtěl zrovna optat, co s tím, že to vypada na novou desku díky
|
29.1.07, 17:45 |
|
|
michalkatka
|
novú dosku nepotrebuješ, poriadne to preletuj a máš pokoj.... overené...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
29.1.07, 19:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|