|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Nefunkční světla,nefunkční ventilátor topení
Autor |
Zpráva |
MiroslavS
|
Nefunkční světla,nefunkční ventilátor topení
Zdravím,mám škodu fabii 1.4 mpi,rok výroby 2001.Z ničeho nic mi přestali jít jak všechny světla,tak ventilátor topení,jedinné co mi jde,tak dálkové světla,když přidržím páčku k sobě..koukal jsem na pojistky,ty jsou ale všechny ok,pravděpodobně to nebude ani přepínačem světel.nemáte s tím někdo zkušenost?děkuji
|
29.10.14, 17:53 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kluci z Paky
Vývojář
|
Re: Nefunkční světla,nefunkční ventilátor topení
Nejdi ti nic, co má jít při zapnutém klíčku?
_________________ Renault Megane II combi 1.6 16V '05 Ex auta: Renault Megane I Grandtour 1.4 16V '03 Peugeot 106 1.1 '02 Fáčko 136L '89 Bělouš Š Felda 1.3 MPI Color line '99 Lentilka Š Felda 1.3 MPI Combi '97 Fáčko 1.3 Lxi '93 Š 120 LS '78 Beruška
|
29.10.14, 18:19 |
|
|
MiroslavS
|
Re: Nefunkční světla,nefunkční ventilátor topení
no jde mi normálně el. stahovaní oken,stěrače,blinkry,rádio,vyhřívání zrcátek vyhřívání předních sedaček - tohle všechno jde,normálně i nastartuju na drb,problém je jen v tom,co jsem popisoval nahoře
|
29.10.14, 18:24 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|