|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Zkrat a zničení pojistek favorit
Autor |
Zpráva |
replik
|
Zkrat a zničení pojistek favorit
Favorit 135L 1989
Ahoj, mám problém s pojistkou číslo 3 (8A). Nedávno jsem měl menší nehodu a odnesl to přední blatník. Ten jsem vyměnil, ale při zkušební projížďce jsem měl problémy s motorem, kontrolkou stavu benzínu a blinkry. Při dojezdu mi chcípal motor a když jsem snížil rychlost na minimum, abych mohl zatočit, tak dokonce zcela zhasnul. Nebyl ovšem pak problém ho nastartovat a jet dál. Na foru jsem zjistil, že by se mohlo jednat o pojistky, tak jsem je zkontroloval a zjistil, že 1.(15A) a 3(8A) byly vyhořelé. Vyměnil jsem je a zkusil opět nahodit motor. Vše fungovalo jak má, ale když jsem zkusil dát blinkr, tak pojistka číslo 3(8A) opět vyhořela a ukazatel benzínu opět spadl na nulu. Myslel jsem zda-li jsem neuchytil nějaké kabely ze světel na kostru. Jeden kabel opravdu nebyl zašroubován ke kostře, ale nic víc jsem nenašel. Zkusil jsem nastartovat, a opět vyhořela tatáž pojistka. Už mě nenapadá kde by mohl být zkrat. Setkali jste se s tím už někdy? Popřípadě prosím o radu kde by mohl být zakopaný pes?
Díky moc
|
5.3.15, 21:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
varok
|
Re: Zkrat a zničení pojistek favorit
A nemáte skřípnuté káblíky u toho vyměněného blatníku, jak jdou k tomu malému blinkru? Není napojen ten elektroventil volnoběhu na některou z výše popsaných pojistek? Třeba ty pojistky shoří a potom není napájen el. ventil volnoběhu.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
5.3.15, 21:21 |
|
|
Kluci z Paky
Vývojář
|
Taky bych se vydal po tom malém blinkru....
_________________ Renault Megane II combi 1.6 16V '05 Ex auta: Renault Megane I Grandtour 1.4 16V '03 Peugeot 106 1.1 '02 Fáčko 136L '89 Bělouš Š Felda 1.3 MPI Color line '99 Lentilka Š Felda 1.3 MPI Combi '97 Fáčko 1.3 Lxi '93 Š 120 LS '78 Beruška
|
5.3.15, 22:00 |
|
|
trady
Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
Zkontroloval bych kabel v miste kudy prochazi skrz podbeh
|
6.3.15, 15:29 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |