|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
banda
|
Favorit-ostřikovač okna
Zdravím, potřebuji radu. Zničehonic mi přestalo fungovat ostřikování předního okna, ostřikovače světel a zadního okna fungujou.
_________________ Škoda Favorit GLX, 43 kW, r.v. 1993
|
1.2.07, 12:35 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Re: Favorit-ostřikovač okna
banda píše: Zdravím, potřebuji radu. Zničehonic mi přestalo fungovat ostřikování předního okna, ostřikovače světel a zadního okna fungujou.
často sa sasekáva motorček v nádržke, najlepšie je ho vymeniť, skús s kamarátom vyskúšať či na tie svorky ide napätie keď potlačíš páčku....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
1.2.07, 12:44 |
|
|
banda
|
michalkatka píše: banda píše: Zdravím, potřebuji radu. Zničehonic mi přestalo fungovat ostřikování předního okna, ostřikovače světel a zadního okna fungujou. často sa sasekáva motorček v nádržke, najlepšie je ho vymeniť, skús s kamarátom vyskúšať či na tie svorky ide napätie keď potlačíš páčku....
OK, to vyzkouším. Já jsem myslel že motorek pro přední okno a světla je jeden, ono je to rozdělené? Protože světla mi to ostřikuje.
|
1.2.07, 12:50 |
|
|
michalkatka
|
banda píše: michalkatka píše: banda píše: Zdravím, potřebuji radu. Zničehonic mi přestalo fungovat ostřikování předního okna, ostřikovače světel a zadního okna fungujou. často sa sasekáva motorček v nádržke, najlepšie je ho vymeniť, skús s kamarátom vyskúšať či na tie svorky ide napätie keď potlačíš páčku.... OK, to vyzkouším. Já jsem myslel že motorek pro přední okno a světla je jeden, ono je to rozdělené? Protože světla mi to ostřikuje.
ak to máš origo tak menšia nádržka kde sú dve čerpadlá sú na okná, a tá druhá veľká nádržka je na svetlá...
|
1.2.07, 12:53 |
|
|
banda
|
michalkatka píše: banda píše: michalkatka píše: banda píše: Zdravím, potřebuji radu. Zničehonic mi přestalo fungovat ostřikování předního okna, ostřikovače světel a zadního okna fungujou. často sa sasekáva motorček v nádržke, najlepšie je ho vymeniť, skús s kamarátom vyskúšať či na tie svorky ide napätie keď potlačíš páčku.... OK, to vyzkouším. Já jsem myslel že motorek pro přední okno a světla je jeden, ono je to rozdělené? Protože světla mi to ostřikuje. ak to máš origo tak menšia nádržka kde sú dve čerpadlá sú na okná, a tá druhá veľká nádržka je na svetlá...
No tak to asi není origo, protože je tam jen jedna nádržka - velká. Teď si uvědomuju, že z jedné strany jsou myslím 2 čerpadla a z druhé jen jedno. Takže je to tak že bude vadné čerpadlo na přední okno, dík za pomoc, předtím jsem si neuvědomil jak to tam je udělané.
|
1.2.07, 13:14 |
|
|
michalkatka
|
možno to máš origo, videl som už aj jednu nádržku na všetko, teraz som si spomenul, ale je to žrút vody, v lete v pohode, stačí čistá voda, ale v zime nemrznúca...
|
1.2.07, 13:19 |
|
|
David
|
banda píše: Zdravím, potřebuji radu. Zničehonic mi přestalo fungovat ostřikování předního okna, ostřikovače světel a zadního okna fungujou. Nejdříve skus jen očistit kontakty také mi to dělalo očistil jsem je, nastříkal kontaktolem a zase valí
_________________ Škoda fabia combi 1.2 TSI 63kw 1.10.2010
http://voltys.rajce.idnes.cz/Fabia/
|
1.2.07, 16:35 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|