Autor |
Zpráva |
DRYVER
|
Vyhřívání zrcátek
Cau lidi mate nekdo udelane vyhrivani zrcatek? Chtel bych si to udelat do favorita. Uz sem nekde kdysi davno na netu videl vyhrivani pomoci odporoveho dratu ale nemuzu to ted najit. Nebo pokud mate nekdo jine zkusenosti (lepsi provedeni) Jen aby porizovaci naklady nebyly prilis vysoke... Dik moc
|
3.1.07, 09:24 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Re: Vyhřívání zrcátek
DRYVER píše: Cau lidi mate nekdo udelane vyhrivani zrcatek? Chtel bych si to udelat do favorita. Uz sem nekde kdysi davno na netu videl vyhrivani pomoci odporoveho dratu ale nemuzu to ted najit. Nebo pokud mate nekdo jine zkusenosti (lepsi provedeni) Jen aby porizovaci naklady nebyly prilis vysoke... Dik moc
osobne by som uprednostnil kvalitne skla do zrkadiel. totiz lave mam origo skoda a to sa nezahmlieva!!(nikdy) a prave mi nejaky k***t rozbil tak som kupil nove (povod pravdepodobne polsko) a to sa zahmlieva neustale.
zdar
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
3.1.07, 13:18 |
|
|
Belial
|
já bych si namontoval stěrače na zrcátka
|
3.1.07, 13:56 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Re: Vyhřívání zrcátek
DRYVER píše: Cau lidi mate nekdo udelane vyhrivani zrcatek? Chtel bych si to udelat do favorita. Uz sem nekde kdysi davno na netu videl vyhrivani pomoci odporoveho dratu ale nemuzu to ted najit. Nebo pokud mate nekdo jine zkusenosti (lepsi provedeni) Jen aby porizovaci naklady nebyly prilis vysoke... Dik moc
Nekde jsem kdysi cetl ze nejjednodussi je dat do nich zarovky 21W, vzhledem k jejich ucinnosti je to pomerne dobry tepelny zdroj.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
3.1.07, 14:11 |
|
|
paradio
|
taky jsem četl asi stejný článek a tam právě nějaký člověk popisoval pomocí asi 15W drátovým odporem nebo tou žárovkou a na konci po vyzkoušení obou způsobů doporučoval tu žárovku.
|
3.1.07, 16:23 |
|
|
Waclav
|
tu žárovku tam narvete?
_________________ Škoda Felicia 1.3 LXi LPG, 50KW, 1995
|
3.1.07, 17:28 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
co takhle jiný zrcátka ?
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
3.1.07, 17:34 |
|
|
Kikan
|
Já jsem to vyřešil těmi 21w žárovkami. Do každého zrcátka jsem dal 2. Akorát jsem řešil problém s průsvitem kolem zrcátek (polohovatelných), ale vyřešil jsem to tak že jsem ty žárovky zabalil do alobalu.
_________________ Škoda Forman 135GLX - 43kW BMM, r.v. 1993
|
3.1.07, 21:24 |
|
|
Barbone
|
ja si ted vyrabim vyhrivani a je to jednoduche staci odpor a drat
_________________ Nyní Favo 135LS po smrti (nyní jen porad zlobi elektrika)
|
4.1.07, 18:32 |
|
|
Kaliban123
|
Barbone píše: ja si ted vyrabim vyhrivani a je to jednoduche staci odpor a drat
Mohl bys k tomu napsat něco víc? Hodnoty, délka, styl uchycení. Díky
|
4.1.07, 18:56 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
obalit zarovky ze kterech chci teplo alobalem?? neni to krok z5?? kdyby ty zarovky podzhaveny, nesvitily by a topily by taky..jinak podle me by do keramickyho zrcatka stacil keramickej odpor..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
4.1.07, 20:28 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
kachnis píše: obalit zarovky ze kterech chci teplo alobalem?? neni to krok z5?? kdyby ty zarovky podzhaveny, nesvitily by a topily by taky..jinak podle me by do keramickyho zrcatka stacil keramickej odpor..
Nebo rovnou odporovej drat
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
4.1.07, 20:30 |
|
|
Barbone
|
zatim sem to jen skousel vezmes tenkej drat a na nej pripajis odpor nevim hodnotu nasel sem doma nejake a ten se zahriva a prenasi tu teplotu na drat a jeste ni kamos radil jak mas odporovy drat na zadnim okne(nebo co to je) tak to dat zezadu na zrcatko a pripojit draty mozna to tak udelam pac je to jednodusi
|
4.1.07, 21:28 |
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
asi rok zpatky sem v nejake te zasilkove sluzbe videl moznost obednat si takovou samolepici folii, na ktere bylo neco podobneho, jak je na vyhrivani zadniho okna. Lepilo se to ze zadni strany zrcatka... Tak se mi zda, jestli to nebylo u Conrad-u, ale na jejich strankach to ted nemuzu najit
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
4.1.07, 21:31 |
|
|
Barbone
|
tady jsem nasel jak to vypada a jdu hledat dal.... http://www.skoda.biezanow.net/warsztat15.htm
|
4.1.07, 21:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|