Autor |
Zpráva |
MK_vs
|
Rozdělovač - o kolik je možno jej otočit manuálně rukou
Dobrý den,
rad bych se zeptal, jaky by mela byt vule (moznost otoceni rozdelovace) kdyz ho veznu do ruky a potocim s nim doprava a zpet. Jedna se o to, kolik by mel jit asi otocit, aby se dalo hovorit o tom, ze je v poradku. Mam totiz podezreni, ze neni v poradku a chodi pomerne daleko
Dekuji Martin
|
5.2.07, 08:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Martin
|
Předpokládám, že mluvíš o otočení palcem. Tam je jedna vůle dokud se neodklápí závaží a potom když za to vezměš trochu víc, tak se již odklápí. Tak ta první by měla být co nejmenší. Nedokážu to moc vysvětlit .
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
5.2.07, 09:24 |
|
|
JohnDeere
|
ak myslíš telo rozdeľovača ako celok, myslím že teoreticky by sa mal dať otočiť dookola, iba myslím , neviem
_________________ Š 125L r.v.89
|
5.2.07, 13:02 |
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
JohnDeere píše: ak myslíš telo rozdeľovača ako celok, myslím že teoreticky by sa mal dať otočiť dookola, iba myslím , neviem to neotocis, pac ti bude zavazet podtlakova regulace...
ja sem to teda pochopil, ze se pta v jakem rozmezi lze rozdelovac nastavit jako celek co se tyce stupnu... ale to fakt nemam tucha
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
5.2.07, 15:54 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Taky myslim ze jde o moznost pootoceni palcem - tady je vule v tom malym kolecku na konci kominku a pak este v prechodu mezi kominkem a samotnym rozdelovacem - tyhle vule bych se moc nebal, hlavne aby se osa rozdelovace nekymacela ze strany na stranu
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
5.2.07, 16:54 |
|
|
e.n.e.m.y.
|
Tak tohle mě taky zajímá... kolega určitě myslel že když vezme za palec a zkusí sním pootočit. Mám na autě nový rozdělovač za 1000 Kč a když vezmu za palec a zkusím sním pootočit tak to jde skoro tak čtvrt otáčky. Chtěl jsem koupit nové zapalovaní a zlákala mě ta cena litr za rozdělovač ikdyž ve starém PAL odešla jen cívka... jak to tak vidím tak ho tam hodím zpátky protože ten je skoro bez vůle a to má najeto 110 tisíc km... ten nový má za sebou asi 5 tis. km a už je tam vůle když vezmu za hřídel a zkusím s ní kývat do strany...asi 1x větší než u starého PAL.
|
5.2.07, 19:09 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
neni díl jako díl a kord když je z číny
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
5.2.07, 19:12 |
|
|
e.n.e.m.y.
|
Sadra17 píše: neni díl jako díl a kord když je z číny
nj to je pravda... ale uplný noname to není... je tam na něm nějaká značka ale už nevím jaká... spíš to asi bude podle mě polská výroba.
|
5.2.07, 19:15 |
|
|
Kaliban123
|
e.n.e.m.y. píše: Tak tohle mě taky zajímá... kolega určitě myslel že když vezme za palec a zkusí sním pootočit. Mám na autě nový rozdělovač za 1000 Kč a když vezmu za palec a zkusím sním pootočit tak to jde skoro tak čtvrt otáčky. Chtěl jsem koupit nové zapalovaní a zlákala mě ta cena litr za rozdělovač ikdyž ve starém PAL odešla jen cívka... jak to tak vidím tak ho tam hodím zpátky protože ten je skoro bez vůle a to má najeto 110 tisíc km... ten nový má za sebou asi 5 tis. km a už je tam vůle když vezmu za hřídel a zkusím s ní kývat do strany...asi 1x větší než u starého PAL.
Čoveče takový jsem měl taky koupil jsem ho v Autokelly a jak jsem byl rád, že jsem sehnal nějaký jiný starý, ale origo český tahle zkušenost mi dala.
|
5.2.07, 22:46 |
|
|
barton
|
Kaliban123 píše: e.n.e.m.y. píše: Tak tohle mě taky zajímá... kolega určitě myslel že když vezme za palec a zkusí sním pootočit. Mám na autě nový rozdělovač za 1000 Kč a když vezmu za palec a zkusím sním pootočit tak to jde skoro tak čtvrt otáčky. Chtěl jsem koupit nové zapalovaní a zlákala mě ta cena litr za rozdělovač ikdyž ve starém PAL odešla jen cívka... jak to tak vidím tak ho tam hodím zpátky protože ten je skoro bez vůle a to má najeto 110 tisíc km... ten nový má za sebou asi 5 tis. km a už je tam vůle když vezmu za hřídel a zkusím s ní kývat do strany...asi 1x větší než u starého PAL. Čoveče takový jsem měl taky koupil jsem ho v Autokelly a jak jsem byl rád, že jsem sehnal nějaký jiný starý, ale origo český tahle zkušenost mi dala.
Já sem sehnal starší paláckej ale nikdy nejetej.S palcem pohnu jen o malinkej kousek (asi o šířku tý hvězdice) a auto jede ostřejc
_________________ Felicia 1999 50kw NEMÁM RÁD AUTOPOTAHY
|
6.2.07, 16:43 |
|
|
Peter50kw
|
Vola sa vymedzi do jednej strany, takze to vobec nevadi. Dolezite je aby si nemal radialnu volu
|
7.2.07, 08:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|