|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
Autor |
Zpráva |
mkovalcik
|
imobilizer
Zdravim,
chcel som havarijne poistit Feliciu Combi roc. 96. Ujo agent sa ma pytal ci to ma imobilizer a ci mam k tomu dva kluce. Ako zistim, ci je tam imobilizer? Ja som to kupoval na inzerat.
Dakujem za radu
|
5.1.07, 15:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
zjistíš to podle klíčku jestli je ten černý plast tvrdý tak tam není a jestli je měký a jde rozlouskout na polovinu je tam imobilizer miloš
|
5.1.07, 17:00 |
|
|
mkovalcik
|
slovacek.milos píše: zjistíš to podle klíčku jestli je ten černý plast tvrdý tak tam není a jestli je měký a jde rozlouskout na polovinu je tam imobilizer miloš
mal som na mysli nejaku inu metodu ako podla klucov, lebo pri kupe som dostal dva kluce. Jeden je, ako vravis, taky, ze sa da rozpolit a druhy je zaliaty v tvrdom plaste. Povodny majitel mi aj tvrdil, ze s tym druhym len odomknem vsetky zamky ale s nim vraj nenastartujem. Minule som to ale skusil a normalne sa s nim dalo nastartovat. Tak teraz neviem a ziadam o radu ako to zistit inak ako podla klucov. Dik
|
6.1.07, 09:15 |
|
|
vopaje
|
Od roku 95 se začaly osazovat fel.zámkys držáky pro cívku imobil.,ale montovalo se jen na vybrané typy.Nejrychlejší zjištění je jak popisuje Miloš,nebo se podívat na spínačku-musí jít drát do ŘJ.
Pokud jsi zkoušel nastarovat bez imob. a šlo to,tak to je v pořádku,ale auto hned zdechne.Takže ,,jen,, nastartovat bez imob.jde.čus
_________________ A máš kostru? - ,,asi jo"
|
6.1.07, 11:54 |
|
|
mkovalcik
|
vopaje píše: Od roku 95 se začaly osazovat fel.zámkys držáky pro cívku imobil.,ale montovalo se jen na vybrané typy.Nejrychlejší zjištění je jak popisuje Miloš,nebo se podívat na spínačku-musí jít drát do ŘJ. Pokud jsi zkoušel nastarovat bez imob. a šlo to,tak to je v pořádku,ale auto hned zdechne.Takže ,,jen,, nastartovat bez imob.jde.čus
ja som s tym zaliatym klucom normalne jazdil po meste niekolko kilometrov, tak teraz neviem. Ale vyzera to tak, ze ked to neviem tak lahko zistit ja, tak to nebude mozno vediet zistit ani poistovna.
|
6.1.07, 20:39 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
jak ti píše pavel mrkni se na spínačku jestli vede drát do řídící jednotky imobilizéru, já jsem teda už viděl že někdo vyloupl z klíče čip s imem a nalepil na ten snímací kroužek co je na spínačce a pak se dá jezdit na jakýkoliv klíček, jede to i tak že když máš oba klíče na kroužce jak píšeš jeden s imem, druhý bez tak si imo sejme s klíčku který ti visí a jede to s klíčem bez ima miloš
|
8.1.07, 19:44 |
|
|
patrik-hp
|
Ten klíček s tím polovodičovým parazitem je silnější než-li ten bez něj.Je prostě tlustější ten bazmek co se drží v rukou,s tim znakem
|
8.1.07, 21:31 |
|
|
mkovalcik
|
slovacek.milos píše: jak ti píše pavel mrkni se na spínačku jestli vede drát do řídící jednotky imobilizéru, já jsem teda už viděl že někdo vyloupl z klíče čip s imem a nalepil na ten snímací kroužek co je na spínačce a pak se dá jezdit na jakýkoliv klíček, jede to i tak že když máš oba klíče na kroužce jak píšeš jeden s imem, druhý bez tak si imo sejme s klíčku který ti visí a jede to s klíčem bez ima miloš
tak toto som netusil. Naozaj viseli oba kluce na jednej karike. Skusim to este aj so samostatnym klucom. Ako daleko musi byt ten druhy kluc od spinacej skrinky aby ho to neprecitalo?
|
9.1.07, 08:24 |
|
|
Bukaj
|
mkovalcik píše: slovacek.milos píše: jak ti píše pavel mrkni se na spínačku jestli vede drát do řídící jednotky imobilizéru, já jsem teda už viděl že někdo vyloupl z klíče čip s imem a nalepil na ten snímací kroužek co je na spínačce a pak se dá jezdit na jakýkoliv klíček, jede to i tak že když máš oba klíče na kroužce jak píšeš jeden s imem, druhý bez tak si imo sejme s klíčku který ti visí a jede to s klíčem bez ima miloš tak toto som netusil. Naozaj viseli oba kluce na jednej karike. Skusim to este aj so samostatnym klucom. Ako daleko musi byt ten druhy kluc od spinacej skrinky aby ho to neprecitalo?
Nech ho doma a před domem zkus nastartovat...
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
9.1.07, 09:46 |
|
|
vopaje
|
U těchto imo. je to několik desítek cm,ale jiné typy reagují,až když je klíček zasunut.Většinou se jedná o indukční cívku.
Udělej jak píše Bukaj.Pokud budeš potřebovat,napiš a nafotím ti origo klíč i s čipem.čus
_________________ A máš kostru? - ,,asi jo"
|
9.1.07, 19:54 |
|
|
mkovalcik
|
Tak som to vyskusal tak, ze som druhy kluc nechal na spolujazdcovej sedacke a ako tu niekto pisal, tak po nastartovani mi to hned aj skapalo. Takze druhy kluc mam bez toho cipu.
Vsetkym co sa mi snazili poradit dakujem
|
15.1.07, 10:59 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|