Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 23:43

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 Favorit škube a občas chcípne 
Autor Zpráva

Příspěvek Favorit škube a občas chcípne
Zdravim vas, mam problem u Favorita r.v. 1990. Jede normalne, ale občas si zaškube, jako kdyby vynechal valec. A jednou cca za 100 - 150 km chcipne při jízde uplně, jen zastřílí a stojí. Čímkoliv podrápu palec na rozdelovači (jak na nej dosedá uhlik) a jedu dal... Zkoušeno vše, kabely nové uhlíkové, poté nové měděné, neodrušené fajfky, nové víčko rozdelovače, palec, nic... Muze to delat slaba jiska z inducky (např. proražené vinutí atd)? díky za jakoukoliv pomoc

26.2.07, 16:22
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: Favorit škube a občas chcípne
popravde občasná závada je najhoršie čo môže byť, ale poradím ti skús to výmenným spôsobom, na indučku by som to nevidel, najskôr to bude stuďák v ETZ, tiež sa mi to podobne stávalo, vyriešila to výmena ETZ za novú, takú čiernu s uchytením na dva šrouby, od vtedy ok. ešte by to mohol byť karbec, ale to by ti najskôr začal blnúť voľnobech, začalo by to vynechávať a občas by to úplne zdochlo.

27.2.07, 21:36
Mistr mechanik

Příspěvek 
a co svíčky tys taky měnil?, jaké mají odtrhy, co ten palec a víčko nestály kus padesát korun? jak drápeš palec není to černý nános, než ho odrápeš změř ho multimetrem miloš

28.2.07, 08:05

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
a co svíčky tys taky měnil?, jaké mají odtrhy, co ten palec a víčko nestály kus padesát korun? jak drápeš palec není to černý nános, než ho odrápeš změř ho multimetrem miloš
.

Svicky jsem menil take samozřejmě. odtrh 0,6. karburatorem to neni urcite (LPG i benzin). Palec černý není, peoste to jen zdrsnim. na zkoušku jsem koupil i jinej uhlik a problem přetrvava :-/ Tim studenakem by to mozne bylo, ale oškrabani palce a posleze norm. funkce tomu nenasvedčuje

1.3.07, 15:50
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
krf píše:
slovacek.milos píše:
.

Svicky jsem menil take samozřejmě. odtrh 0,6. karburatorem to neni urcite (LPG i benzin). Palec černý není, peoste to jen zdrsnim. na zkoušku jsem koupil i jinej uhlik a problem přetrvava :-/ Tim studenakem by to mozne bylo, ale oškrabani palce a posleze norm. funkce tomu nenasvedčuje

Třeba při sundání víčka aby si oškrábal palec hneš tím kabelem a chytne to kontakt,až ti to udělá zkus sním nejprve hejbat a potom zkus nastartovat..... :shock:

1.3.07, 16:11
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]