Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 00:18

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
 Favorit - Sterace 
Autor Zpráva

Příspěvek Favorit - Sterace
Ahoj, omylem jsem zavadil za packu steracu, po suchem skle sterace doputovaly dopoloviny a odesla pojistka. Vymenil jsem pojistku a odelsa i ta.
Na zkousku jsem pojistku premostil - sterace fungovaly ale nezastavovaly se v krajni poloze, pri pozici packy dolu - na programovani prodlevy - vrci hrozne moc rele.
Vcera my v servise menili spinaci skrinku - muze to mit souvislost?
Nebo kde asi hledat chybu?

Diky

13.4.07, 20:46
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Odpoj táhla od motorku a zkus to naprázdno, můžou být přidřený, když se to zklidní tak je rozeber a vypucuj.

13.4.07, 20:54
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Drak píše:
Odpoj táhla od motorku a zkus to naprázdno, můžou být přidřený, když se to zklidní tak je rozeber a vypucuj.

Vsechno jsem zkousel pri zvednutych steracich, v poloze programovani a pri mem premosteni pojistky, rele vrcelo jako kdyby se prepinalo 100hz a premosteni hrozitansky topilo (velky porud)

Jinak kdyz jsem to zkousel, pri zvednutych steracich, behaly celkem svizne a ani nebyl sliset zadny hluk od motorku.

13.4.07, 20:58
Profil ICQ

Příspěvek 
To ale nevylučuje mechanickou část stěračů, kde se to přidírá nejčasteji, musíš povolit osmičku matku na hřídeli motorku a sundat to táhlo, pak to vyzkoušej, zkus aj zahýbat rukou stěračem, jestli jde lehce.

13.4.07, 21:04
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Drak píše:
To ale nevylučuje mechanickou část stěračů, kde se to přidírá nejčasteji, musíš povolit osmičku matku na hřídeli motorku a sundat to táhlo, pak to vyzkoušej, zkus aj zahýbat rukou stěračem, jestli jde lehce.

Oki, diky zitra zkusim, dnes me uz vyhnala tma :(.
Jen se mi nezda ze by to byla mechnicka zavada, zda se mi ze spis neco s eletrikou....

Diky..

13.4.07, 21:13
Profil ICQ

Příspěvek 
ronniq píše:
Drak píše:

Jen se mi nezda ze by to byla mechnicka zavada, zda se mi ze spis neco s eletrikou....

Diky..

Dobry den,

takze koupil jsem nove pojistky, dal jsem tam na zkousku 30A. Povolil tahlo od motorku a zkusil: Motorek toci, po pripojeni tocil i se steraci.
Avsak stale nefunguje zastaveni steracu v nejnizsi poloze a pozice packy "programovani" - stale vrci rele - mam dojem ze se jedna o leve dolni rele (Favorit je nejnovejsiho typu s pojistkovou skrini vyklopnou)
Hadal bych teda na problem s casovacem, ale bohuzel nevim jak casovac u favoritu funguje,
Prosim muze nekdo pomoct?
Dik

14.4.07, 10:00
Profil ICQ

Příspěvek 
ronniq píše:
ronniq píše:
Drak píše:

Diky..

Dobry den,

takze koupil jsem nove pojistky, dal jsem tam na zkousku 30A. Povolil tahlo od motorku a zkusil: Motorek toci, po pripojeni tocil i se steraci.
Avsak stale nefunguje zastaveni steracu v nejnizsi poloze a pozice packy "programovani" - stale vrci rele - mam dojem ze se jedna o leve dolni rele (Favorit je nejnovejsiho typu s pojistkovou skrini vyklopnou)
Hadal bych teda na problem s casovacem, ale bohuzel nevim jak casovac u favoritu funguje,
Prosim muze nekdo pomoct?
Dik

Takze laboroval jsem dal:

Ponevadz vrcivy zvuk vychyzel od pojistek i pri odpojenem motorku, povenoval jsem se patrani v pojistkove skrini a objevil casovac AEV2012.
Zjistil jsem po jeho rozebrani ze jedna cesta na tistenem spoji je prepalena a ze tento vrcivy zvuk nevydava rele ale relatko v casovaci.
Myslite ze primarni pricinou bude znicen tento casovac? Ze tedy po koupi noveho bude vse fungovat tak jak ma?

14.4.07, 10:41
Profil ICQ

Příspěvek 
ronniq píše:
Ponevadz vrcivy zvuk vychyzel od pojistek i pri odpojenem motorku, povenoval jsem se patrani v pojistkove skrini a objevil casovac AEV2012.
Zjistil jsem po jeho rozebrani ze jedna cesta na tistenem spoji je prepalena a ze tento vrcivy zvuk nevydava rele ale relatko v casovaci.
Myslite ze primarni pricinou bude znicen tento casovac? Ze tedy po koupi noveho bude vse fungovat tak jak ma?

skôr by som sa prikláňal k tomu že máš niečo z motorom stieračov, a spálené relátko časovača je druhotná porucha...

14.4.07, 12:01
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 8 ]