Autor |
Zpráva |
Tesi
|
Autoradio
Zdravim dostalo se mi do ruky autoradio se vsema dratama si vim rady ale chcu to nacpat do favorita a ten jaksi jeste nemam iso konektor a na radiu je Conect to IGN.SW. tak nevim kam to mam zapojit sw asi bude sotware a conect připojit ale kam to mam na favu dat kdy zadnej software nema ,jo na tom drate je 1A pojistka porad te nekdo prosim diky moc.
|
7.4.07, 13:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
Re: Autoradio
Tesi píše: Zdravim dostalo se mi do ruky autoradio se vsema dratama si vim rady ale chcu to nacpat do favorita a ten jaksi jeste nemam iso konektor a na radiu je Conect to IGN.SW. tak nevim kam to mam zapojit sw asi bude sotware a conect připojit ale kam to mam na favu dat kdy zadnej software nema ,jo na tom drate je 1A pojistka porad te nekdo prosim diky moc.
A to rádoi má ISO? pokud ano tak si kup konektor za 2kila nebo kolik stojí a napýchej ho do auta a pak už jen připoj rádio.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
7.4.07, 17:21 |
|
|
Nepér
|
IGN. SW = ignition switch = spínané napájení, podle mně.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
7.4.07, 18:13 |
|
|
Tesi
|
No jo autoradio ma iso ale auto nema iso s komouškým radiem,spínané napajení ale kam s tim?kdyz to ma pojistku na 1A a hlavni privod ma 15A pojistku takze asi rozbocku od hlavniho nemuzu udelat.ja si myslim ze to je kabel na uchování pameti jako ze tam musi jit stalej proud.Neresil ste nekdo tento problem?
|
8.4.07, 09:46 |
|
|
Nepér
|
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
8.4.07, 09:58 |
|
|
Milan Koukal
|
|
8.4.07, 12:06 |
|
|
spartra
|
co na tom, par kablíku, rozdvojka v pohodě, já to napajím přese jeden kabl a 2 pojistky
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
8.4.07, 13:59 |
|
|
kofi
|
ten kabel bude najskor (ignition switch) pre el. antenu, alebo nieco co potrebujes zopnut po zapnuti radia, napr. zosilovac. A nie je nahodou modrej farby?
_________________ Skoda Forman BMM r.v.94
|
8.4.07, 19:30 |
|
|
Tesi
|
no je to červeny barvy na antenu tady hje žlutej ale podle tady tech odkazu je to pry drat ke spinacce takze diky za pomoc.
|
9.4.07, 01:46 |
|
|
Bukaj
|
ignition = zapalování
Takže to je k připojení do spínačky - předpokládám obvod 15 (klíčkem spínaný)
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
9.4.07, 17:35 |
|
|
spartra
|
nebo tu polohu co škodivky ani nemaj ACC
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
9.4.07, 20:32 |
|
|
jk
|
Ahoj, chtěl bych se zeptat, má každá Fábie předzesilovač v anténě? Teď jsem do jedné Fábie připojoval rádio a připadá mi, že špatně chytá signál. Tak typuju, že je tam zesilovač bez napájení. "ISO" konektor v podání škodovky je taky úžasnej, někdy bych střílel. Ať žije kompatibilita. Po domluvě s majitelem asi přepinuju konektor u rádia a napíšu tam nějaký upozornění, kdyby to chtěl v budoucnu někdo dávat do normálního auta. Ještě že existují takováto fóra, kde se člověk dozví spoustu zajímavých informací, aniž by to musel složitě zjišťovat. Předem děkuji za odpověď. Jarda
|
13.4.07, 18:50 |
|
|
Drak
|
Předzesilovač poznáš podle káblu od antény, pokud koaxiálně s ním vede tenkej drátek, tak předzes má, pokud ne, tak nemá, ale mám ten pocit, že se to motovalo do všech s předzesilovačem signálu. A s ISO konektorem, pokud nemá standartní zapojení, tak se jedná o firemní konektor a určitě se dají koupit redukce, lepší, než to stříhat, nebo přepojovat.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
13.4.07, 20:50 |
|
|
jk
|
Žádnej drát jsem tam nenašel. Existuje i možnost napájet to přímo z rádia přes koax, potom tam ten kabel není a to je i důvod, proč se na to napájení ptám. Ale díky za snahu.
|
13.4.07, 21:22 |
|
|
Drak
|
Ano, přes koax se to napájí, ale musí mít tři vývody, signál, stínění a napájení, přes klasickej koax je to sice technicky proveditelný, ale za cenu značného snížení kvality signálu, což asi nechceme.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
14.4.07, 08:02 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|