|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Autor |
Zpráva |
stenlyman
|
alternator
Zdarec...vlasnim skodu rapida 130.jelikoz mi vypvida sluzbu alternator chtel si poridit jiny nejlepe z favorita...nevi nekdo jak to presne zapojit?ja vim ze odpada regular napeti protoze favoritacky altik ho uz ma v sobe...
|
22.4.07, 13:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jiri
|
zapojeni je velmi jednodoche hlavni odber proudu z alternatoru.. sroub M6 muzes zapijit na puvodni kabel... a jeden volny konektor na alternatoru je kontrolka dobijeni.. ta je puvodne zapojena v rele kdyz ho odpojis tak by ti tam mel zbyt jeden slaby drat ktery vede ze predu z auta do rele a pak na alternator to je on alternator ma ale jine uchyceni musis pouzit i drzak z favoritu a propilovat v nem jednu diru
|
22.4.07, 13:54 |
|
|
Kristensen
|
Držák z fáva používat nemusíš stačí když k tomu altíku budeš mít všechny ty vymezovací válečky nebo podložky na hlavní šroub.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
22.4.07, 15:06 |
|
|
Jiri
|
no to je pravda.. taky to funguje
|
22.4.07, 16:34 |
|