|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
sviti kontrolky pri zpatecce
Autor |
Zpráva |
olsi
|
sviti kontrolky pri zpatecce
cus,chtel bych poprosit o radu: cim muze byt, ze kdyz tam mam zpatecku a pritom brzdim tak se mi pri brzdeni rozvecujou obe oranzove kontrolky(zadni mlhovka a vyhrivani zadniho skla)?
_________________ Škoda Favorit 136 L, r.v. 1989, 46 kW
|
23.4.07, 14:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
23.4.07, 14:55 |
|
|
olsi
|
jn taky mi to tak pripada..mozna jeste ty dverni spinace na 5.dverich bo tam to spolu souvisy ty veci....
|
23.4.07, 14:57 |
|
|
Kristensen
|
Podívej se když zavřeš dveře jestli máš ty správný proti sobě jestli třeba nejsou o jeden posunutý.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
23.4.07, 14:59 |
|
|
martanc
|
mnel sem ten samej problem a dela to kostra patych dveri protoze tam de jen pres panty a zloby to chce to tam tu kostru natahnout kabelem
|
23.4.07, 15:19 |
|
|
olsi
|
martanc píše: mnel sem ten samej problem a dela to kostra patych dveri protoze tam de jen pres panty a zloby to chce to tam tu kostru natahnout kabelem
tak to uz mam-byla to kostra 5. dveri ale ta co je pod matkou-byl praskly takovy ten kontakt na zasunuti pod matkou
|
23.4.07, 15:39 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|