Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 23:54

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
 Přístrojovka Felicie 
Autor Zpráva
Příspěvek Přístrojovka Felicie
Dá se použít přístrojová deska z hodinami? Že místo hodin dám originální otáčkoměr?Jestli je to samé zapojení na tý desce jak z otáčkoměrem origo?Děkuji za odpovědi.

30.3.06, 16:12
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Namontuješ ho tam síce bez problémov, ale fungovať nebude, lebo na prístrojovke s hodinami nie sú zapojené súčiastky otáčkomera. Chýba tam jeden integrovaný obvod a pár odporov a kondenzátorov. Už som rozmýšľal aj nad osadením chýbajúcich súčiastok, ale bohužiaľ sa mi nepodarilo zohnať schému prístrojovky takže na tom to nakonec stroskotalo.

30.3.06, 22:48
Příspěvek 
MAJO píše:
Namontuješ ho tam síce bez problémov, ale fungovať nebude, lebo na prístrojovke s hodinami nie sú zapojené súčiastky otáčkomera. Chýba tam jeden integrovaný obvod a pár odporov a kondenzátorov. Už som rozmýšľal aj nad osadením chýbajúcich súčiastok, ale bohužiaľ sa mi nepodarilo zohnať schému prístrojovky takže na tom to nakonec stroskotalo.

Já ti děkuji za odpověd.A chci se ještě zeptat sehnal jsem si totiž přístrojovku z felicie 1,6. s otáčkoměrem namontoval jsem ho do 1,3 jedno bodky ale nefunguje.Když přidám plyn na půlku tak mkě otáčkoměr vyletí asi do 4,5 tisíce tam se drží povolím nohu z plynu a zase klesne na nulu nevíš čím to mlůže býti předem děkuji a zdravím Petr & Kořeň :D

2.4.06, 10:02

Příspěvek 
Podle mého nemáš vůbec,nebo špatný řídící přívod k otáč.Je to drát z ŘJ č9 /žlutý/. čus

2.4.06, 13:05
Příspěvek 
Díky za radu Petr :D

4.4.06, 20:28

Příspěvek 
čágo,prosím vás,mam feldu 1995,v budíkách jsem měl hodiny a zaměnil jsem celé budíky za novější s otáčkoměrem.Někde jsem se dočetl že si musím do těch nových budiku dat ten svůj stary teploměr,udělal jsem to ale teploměr ukazuje pořád že vařim,už nevím čím to muže byt a rad bych to vyřešil,jinak mi to fungovalo normálně takže čidlo je o.k.mužete mi nekdo poradit?Děkuji Za odpověd.Zatím ahoj

3.8.09, 07:37
Profil ICQ

Příspěvek 
Nevím jak je to na felině ale na Š100 mi to ukazovalo když jsem měl špatnou kostru...
:wink:

Š Favorit, VW Caddy, Octavia III.

3.8.09, 11:51
Profil ICQ

Příspěvek 
Kostra musí bejt dobrá.Všechno fungovalo při starej budíkách,dal jsem tam ty nový a měří mi to blbě.Leze to pomalu aqle leze to na maximum...

3.8.09, 11:56
Profil ICQ
Ignorant pravidel

Příspěvek 
pomi777 píše:
čágo,prosím vás,mam feldu 1995,v budíkách jsem měl hodiny a zaměnil jsem celé budíky za novější s otáčkoměrem.Někde jsem se dočetl že si musím do těch nových budiku dat ten svůj stary teploměr,udělal jsem to ale teploměr ukazuje pořád že vařim,už nevím čím to muže byt a rad bych to vyřešil,jinak mi to fungovalo normálně takže čidlo je o.k.mužete mi nekdo poradit?Děkuji Za odpověd.Zatím ahoj

mezi cidlo a teplomer dej nejaky odpor velikost musis vyskouset vymena budiku nepomuze protoze vsechno je na desce toho pristroje

3.8.09, 14:04

Příspěvek 
No tak to jsem z toho trochu mimo,mohl by jsi mi to trochu víc vysvětlit?Vím jakej to bude mít učel ale newím kam mám dát tenodpor ajakej.Díky za info

3.8.09, 14:53
Profil ICQ

Příspěvek 
Zdravím chlapi asi budu vypadat jako blbec ale mam feldu 1.3 mpi 87 rok a ted po roce nikdy před tím né se mě při zapnutí zapalovaní rozsvíti kontrolka v středovám sloupci jak jsou světla až nahoře jsou tam zeleny šipky jako směrovky a uprostřed je čislo 1 absolutně nevím co to signalizuje napada mě jedině souvislost se směrovkama ale ty jdou bezporuchy poradí mě tu někdo zkušenější nechci něco propasnout předem díky a čauky

24.8.09, 16:09
Ignorant pravidel

Příspěvek 
BilyR píše:
Zdravím chlapi asi budu vypadat jako blbec ale mam feldu 1.3 mpi 87 rok a ted po roce nikdy před tím né se mě při zapnutí zapalovaní rozsvíti kontrolka v středovám sloupci jak jsou světla až nahoře jsou tam zeleny šipky jako směrovky a uprostřed je čislo 1 absolutně nevím co to signalizuje napada mě jedině souvislost se směrovkama ale ty jdou bezporuchy poradí mě tu někdo zkušenější nechci něco propasnout předem díky a čauky

pri 4 konektorovem prerusovaci na blinkry to signalizuje funkcnost svetel na voziku

24.8.09, 16:14
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 12 ]