|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
nulování tachometru š.FABIA
| Autor |
Zpráva |
|
black.22
|
 nulování tachometru š.FABIA
prosím nemá někdo návod jak vynulovat tachometr a nastavit znovu interval 10 000km po výměně oleje u š.fabia 1.4 mpi r.v. 2000
|
| 7.8.07, 10:26 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
cyz
Registrován: 6.5.06, 20:11 Příspěvky: 3262 Bydliště: Uherské Hradiště (Kunovice)
|
 Re: nulování tachometru š.FABIA
black.22 píše: prosím nemá někdo návod jak vynulovat tachometr a nastavit znovu interval 10 000km po výměně oleje u š.fabia 1.4 mpi r.v. 2000
U Fabie to tuším jde jenom přes diagnostiku.
|
| 7.8.07, 10:44 |
|
 |
|
Šemik
|
Proč se na tutéž věc ptáš ve dvou sekcích
Jednou by to chtělo smazat.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 7.8.07, 10:46 |
|
 |
|
Martin91
Registrován: 18.1.07, 15:16 Příspěvky: 4588 Bydliště: Citov Ol.Kraj
|
nejsem si jistej ale to kolecko nebo jak to nazvat myslim musim zatlacit a chvili drzet ale nejsem jsi tim az tak moc jistej
|
| 7.8.07, 12:40 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Kalista píše: nejsem si jistej ale to kolecko nebo jak to nazvat myslim musim zatlacit a chvili drzet ale nejsem jsi tim az tak moc jistej
jo tim vynuluješ denní počítadlo
edit: když s nim točíš do stran tak s nim šteluješ hodiny
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 7.8.07, 12:55 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
to by mě taky zajímalo u oktávek to jde a taky nevím jak, vagem to vím nastavení servisních intervalů a nastavuješ dny na roční, sevis a výměnu oleje uložíš a je to, taky by mě zajímalo jestli někdo nevíte jak se to dělá u seatu, prej pravou páčkou bočním tlačítkem miloš
|
| 7.8.07, 14:57 |
|
 |
|
Drak
|
U všech VW co to jde nulovat bez diagnostiky se to nuluje tak, že to mačkací tlačítko se zmáčkne, zapne klíček, počká se 1 sekundu a potom se tím otáčecím klacíkem nuluje servisní počítadlo, u seatu se tuším podrží ten mačkací čudlík, zapne klíček a lukasem se klepe navrch, dolů a vymaže se to, ale nejsu si jistej, seata sem naposled viděl tak před třema rokama.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
| 7.8.07, 19:24 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Drak píše: U všech VW co to jde nulovat bez diagnostiky se to nuluje tak, že to mačkací tlačítko se zmáčkne, zapne klíček, počká se 1 sekundu a potom se tím otáčecím klacíkem nuluje servisní počítadlo, u seatu se tuším podrží ten mačkací čudlík, zapne klíček a lukasem se klepe navrch, dolů a vymaže se to, ale nejsu si jistej, seata sem naposled viděl tak před třema rokama.
no stím seatem mi to tak vysvětloval větnamec tak to zkusím, strašně mu to vadí a vagem to nejde, třepal stím lukasem na stěrače a ukazoval na přístrojovku, na té fábce to jde jak říkaš draku, no byl jsem z toho blázen na servis olej naskočily čtyři nuly, ale co tam nastavi jaký ůdaj je mi záhadou a pak jsem se z toho nedostal tak jsem to vypl dá se nastavit olej a servis miloš
|
| 7.8.07, 20:49 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |