|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 13 ] |
|
Autor |
Zpráva |
florisimo
|
desulfator baterky
zkoušeli jste to už někdo na baterce? Prej by to mělo vrátit až 80% kapacity baterie. doma se mi válí jedna 55Ah baterka a rád bych to na ní vyzkoušel, jestli jí to vrátí život. Nevím no, poradí mi někdo?
_________________ Škoda forman 135,5LS r.v.92 pohon LPG
|
26.8.07, 13:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
26.8.07, 15:48 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: desulfator baterky
florisimo píše: zkoušeli jste to už někdo na baterce? Prej by to mělo vrátit až 80% kapacity baterie. doma se mi válí jedna 55Ah baterka a rád bych to na ní vyzkoušel, jestli jí to vrátí život. Nevím no, poradí mi někdo?
a když má 100% tak bude mít 180% to je nějaká blbost, před rokem 1989 byly aku drahé, tak se vymýšlelon nabíjelo dobíjelo, lilo se tam kde co, vyplachovalo, ale k ničemu to nevedlo miloš
|
27.8.07, 07:39 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
slovacek.milos píše: florisimo píše: zkoušeli jste to už někdo na baterce? Prej by to mělo vrátit až 80% kapacity baterie. doma se mi válí jedna 55Ah baterka a rád bych to na ní vyzkoušel, jestli jí to vrátí život. Nevím no, poradí mi někdo? a když má 100% tak bude mít 180% to je nějaká blbost, před rokem 1989 byly aku drahé, tak se vymýšlelo nabíjelo dobíjelo, lilo se tam kde co, vyplachovalo, ale k ničemu to nevedlo miloš
|
27.8.07, 18:02 |
|
|
autostar
|
NEZMYSEL!
Zbytočne vyhodené prachy, mám to vyskúšané na 3 AKU, ani jeden pokus nebol úspešný a stálo ma to 900 Sk, za čo som mohol mať novú.
|
27.8.07, 19:07 |
|
|
florisimo
|
Tak jsem pořádně prošel net a našel schémata, návody, grafy, výpočty... Jediný co to dělá, tak že se to nabije, a pak v krátkým impulzu se část energie do baterky vrátí. Bohužel to není perpetum mobile, a tak to baterku za několik dní neježdění vyfláká, i když to má odběr jen 100mA(za den je 2,4Ah v prdeli, za 2týdny nenastartujete:-D Jinak tahle srandička je patentovaná a originál stojí cca 1500. Cena součástek kdybych se to rozhodl dělat by nepřesáhla 50Kč a ještě by mi zbylo na Pedro:-). Někdo našel způsob, jak vydělat na neodborné veřejnosti, podobně jako spousta dalších vychytrálků-magnety co sníží spotřeb benzínu o litr, přísady do oleje, co motoru udělají generálku, atd...
|
27.8.07, 23:28 |
|
|
Luboš
|
No tohle je opravdu blbost, ale zkoušel někdo tenhle desulfátor v prášku?
|
28.8.07, 00:54 |
|
|
CROWACK
|
Luboš píše: No tohle je opravdu blbost, ale zkoušel někdo tenhle desulfátor v prášku?
Vodka tabletnaja!!
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
28.8.07, 00:56 |
|
|
autostar
|
Veď som ti napísal, že to nefunguje.
Vyskúšal som Mečtu aj Amper plus.
Keď je raz baterka vybitá na kaput, nepomôže jej ani svetená voda.
Ozaj skús svetenú vodu.
|
28.8.07, 09:09 |
|
|
Bukaj
|
autostar píše: Veď som ti napísal, že to nefunguje. Vyskúšal som Mečtu aj Amper plus. Keď je raz baterka vybitá na kaput, nepomôže jej ani svetená voda.
Ozaj skús svetenú vodu.
Pán farár, posveťte mi túto destilku...
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
28.8.07, 20:42 |
|
|
DRYVER
|
Bukaj píše: autostar píše: Veď som ti napísal, že to nefunguje. Vyskúšal som Mečtu aj Amper plus. Keď je raz baterka vybitá na kaput, nepomôže jej ani svetená voda.
Ozaj skús svetenú vodu. Pán farár, posveťte mi túto destilku...
spise - pán farar dejte memu akumulatoru posledni pomazani nez odejde do vecnych lovist
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
28.8.07, 21:11 |
|
|
cyz
|
DRYVER píše: Bukaj píše: autostar píše: Veď som ti napísal, že to nefunguje. Vyskúšal som Mečtu aj Amper plus. Keď je raz baterka vybitá na kaput, nepomôže jej ani svetená voda.
Ozaj skús svetenú vodu. Pán farár, posveťte mi túto destilku... spise - pán farar dejte memu akumulatoru posledni pomazani nez odejde do vecnych lovist
Ten by po tobě hodil růženec
|
28.8.07, 21:33 |
|
|
florisimo
|
Bukaj píše: autostar píše: Veď som ti napísal, že to nefunguje. Vyskúšal som Mečtu aj Amper plus. Keď je raz baterka vybitá na kaput, nepomôže jej ani svetená voda.
Ozaj skús svetenú vodu. Pán farár, posveťte mi túto destilku...
svěcenou vodu nezkoušejte, je dost slaná, a sůl by s baterkou neudělala nic dobrýho. Mohli by jste tím panu farařovi pěkně vymalovat kostel...
|
1.9.07, 17:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|