Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 22:45

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 Zadní sdružená světla Favorit 
Autor Zpráva

Příspěvek Zadní sdružená světla Favorit
Chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemá zkušenosti se zapojením, nebo jestli vůbec nemá chéma zapojení zadních vnitřních sdružených světel u Favorita z roku 90. Myslím tím ty, co jsou ve dveřích. Jsou tam takovýty zastrkávací kontakty, ktery teda obcač nejsou úplně nejlepší, ale drží. Jenom občas se zadní mhovky z nějakýho mně neznámýho důvodu rozhodnou nesvítit, i když kontrolka svítí.Ale uběhne pár týdnů a spoustu kilometrů a je to zase v pořádku...

Díky za každej nápad, nebo radu, zatím

19.5.06, 17:05
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Jestli myslíš kontakty pátých dveří, tak já jsem to řešil "dotvarováním" toho plastu horkovzdušnou pistolí tak, aby to bylo blíž, taky jsem trochu pošteloval zámek, dál jsem prohodil pořadí tech kontaktů, protože první zhasínalo osvětlení SPZ, přehodil jsem to asi s couvačkama, takže když teď pomalu otevírám ty dveře tak SPZ zhasíná (po mlhockách a couvačkách) poslední...

19.5.06, 20:07
Profil ICQ

Příspěvek 
No jasně, tyhle kontakty jsem myslel, ale mně teda šlo spíš o to celý schéma, nebo kudy je to všechno vedený, protože jsme se toho s dědou nějak nemohli dobrat, kudy ty kabely vlastně vedou a moc se nám to nechtělo rozebírat. Protože jestli jsme to správně pochopili, tak ty kabely vedou od levý strany kde by mělo bejt plus skrz ty pátý dveře do prava, kde by mělo bejt mínus? Ale tím mínus si fakt jistý nejsme... ví někdo něco víc o tomhle?

19.5.06, 20:58

Příspěvek 
Jestli máš r.v. 1990, tak máš schéma zapojení elektriky v návodu k obsluze...
Jsou tam 4 kontakty vlevo a 4 vpravo (podle směru jízdy):
vlevo jsou:
-osvětlení SPZ
-mlhovky
-couvačky
-vyhřívání okna

vpravo jsou různý dráty od stěrače (napájení pro doběh, pro vlastní běh a tak...)

Jak vidíš, žádnej mínus tam není, ten se bere z karosérie...

19.5.06, 21:18
Profil ICQ

Příspěvek 
Bezvadny, tohle jsem presne chtel vedet, diky moc!! Aha...to mi nenapadlo, ze je minus rovnou z karoserie... No a navod k obsluze je ztracen jiz davno...asi bych si mel sehnat nekde nejakej jinej.Jeden znamej tam ty schematka ma, ale ja se k nemu ted moc nedostal,tak jsem se zeptal tu...
Jeste jednou diky

20.5.06, 06:38
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]