|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 14 ] |
|
Autor |
Zpráva |
senior
|
zadný stierač
Zdravím všetkých fanúškov fava...Na mojom formane 93+ mi dosť často nejde zadný stierač. Vymenil som aj páčku pod volantom ale to nepomohlo. Občas ked mu pomožem tak sa rozbehne. Nebude chyba v dobehovom kontakte? Ako to mám vyskúšať,najradšej by som ho nedemontoval.Vrakáč je tieš nespolahlivý. daždivé počasie sa blíži. Dikes
|
6.9.07, 06:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Nepér
|
Jestli se rozběhne, když mu pomůžeš, mohou to být uhlíky v motorku. Jestli zcele nepravidelně nefunguje, může být problém ve vodičích, které jdou do 5. dveří přes chobot, mohou být zlámané, prodřené apod..
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
6.9.07, 08:12 |
|
|
michalkatka
|
Nepér píše: Jestli se rozběhne, když mu pomůžeš, mohou to být uhlíky v motorku. Jestli zcele nepravidelně nefunguje, může být problém ve vodičích, které jdou do 5. dveří přes chobot, mohou být zlámané, prodřené apod..
dosť často to robí ukostrenie 5tych dverí... skontroluj aj funkčnosť cúvačiek a zadnách hmloviek...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
7.9.07, 07:41 |
|
|
Peter50kw
|
Uhliky na motore stieraca spolahlivo preziju auto. Chybu by som hladal v kontaktoch.
|
7.9.07, 09:44 |
|
|
Bukaj
|
Peter50kw píše: Uhliky na motore stieraca spolahlivo preziju auto. Chybu by som hladal v kontaktoch.
V jednom z Fa motorků, které jsem měnil, byly uhlíky doslova vytavené i s jejich kovovými držáčky z toho plastu, ve kterém by měly držet...
Ale přikláněl bych se spíš k té verzi s doběhem, nebo je také možné, že se přidírá osa - to pak může být příčinou shoření motorku
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
7.9.07, 22:30 |
|
|
michalkatka
|
Bukaj píše: V jednom z Fa motorků, které jsem měnil, byly uhlíky doslova vytavené i s jejich kovovými držáčky z toho plastu, ve kterém by měly držet... Ale přikláněl bych se spíš k té verzi s doběhem, nebo je také možné, že se přidírá osa - to pak může být příčinou shoření motorku
jj uhlíky sa zapečú ak pustíš stierače a on nejde lebo je primrznutý, a keď sa náhodou napružením mechanizmu dostane motor do záberu pod trvalou šťavou ide do kytiek...
|
7.9.07, 22:35 |
|
|
petr petr
|
Až vyřešíš ten problém s motorkem,tak doporučuji dát na přívod 2.5 ampérovou pomalou pojistku,pokud to pustíš při zamrzlém zadním stěrači tak se spálí a motorek přežije ,já to tak mám už snad tři roky a maximální spokojenost a mým známým jsem to taky udělal,pojistka je levnější než motorek .
|
8.9.07, 13:25 |
|
|
michalkatka
|
petr petr píše: Až vyřešíš ten problém s motorkem,tak doporučuji dát na přívod 2.5 ampérovou pomalou pojistku,pokud to pustíš při zamrzlém zadním stěrači tak se spálí a motorek přežije ,já to tak mám už snad tři roky a maximální spokojenost a mým známým jsem to taky udělal,pojistka je levnější než motorek .
jj, ale jestvuje aj termistor (či ako sa tá súčiastka volá?), ktorý prechodom veľkého prúdu zväčší svoj odpor a vlastne odpojí spotrebič, keď vychladne tak znova vedie prúd... taká automatická poistka, nevýhodou je úbytok napätia vačší ako na poistke...
|
8.9.07, 18:14 |
|
|
petr petr
|
michalkatka píše: petr petr píše: Až vyřešíš ten problém s motorkem,tak doporučuji dát na přívod 2.5 ampérovou pomalou pojistku,pokud to pustíš při zamrzlém zadním stěrači tak se spálí a motorek přežije ,já to tak mám už snad tři roky a maximální spokojenost a mým známým jsem to taky udělal,pojistka je levnější než motorek . jj, ale jestvuje aj termistor (či ako sa tá súčiastka volá?), ktorý prechodom veľkého prúdu zväčší svoj odpor a vlastne odpojí spotrebič, keď vychladne tak znova vedie prúd... taká automatická poistka, nevýhodou je úbytok napätia vačší ako na poistke...
No ale myslím že by to nebylo vhodné protože pak by stále protékal proud třeba 3A motorkem a nejspíš by zahořel já jsem to vyřešil pojistkou a je klid on si časem zvykneš jít odlepit zadní stěrač d skla
|
8.9.07, 20:17 |
|
|
Martin
|
A nebo existují i vratné pojistky.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
8.9.07, 20:50 |
|
|
Bukaj
|
Martin píše: A nebo existují i vratné pojistky.
Jako jističe do auta???
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
10.9.07, 17:58 |
|
|
Martin
|
Ne, to je takový malý mrzák jako větší keramický kondenzátor. Našel jsem to v katalogu GME, ale ještě jsem se nedostal k tomu, abych to koupil a vyzkoušel.
http://www.gme.cz/index.php?action=deta ... pict=&jaz=
|
10.9.07, 20:36 |
|
|
Bukaj
|
A to reaguje na teplotu, něco, jako bimetal?
Né, vážně, asi na změny teploty, ne?
|
13.9.07, 19:21 |
|
|
Martin
|
To vůbec netuším, já jsem to chtěl vyzkoušet, ale ještě jsem se nedostal k tomu, abych to koupil.
Nejspíš to bude reagovat na tu teplotu, něco jako se dává k trafům k autodráze.
|
13.9.07, 19:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|