Autor |
Zpráva |
solista
|
problem s rádiem
Ahoj všichni. Doufám, že se mezi váma najde někdo, kdo mi poradí. Mam problém s panelem na autorádiu. Nesvítí. Ale funguje. Dřív, když přestal svítít, tak šlo do něj bouchnout a on se rozsvítil. Ale teď už to nepomáhá. A nevim co s tim. Kontakty jsou v pohodě. Prosím pomozte. Takhel nevim, co tam mam naladěnýho.
_________________ Š120LS, rv. 84, červená, čeká na dvorku až se rozpadne už není
Rapid 130, rv. 88, červenej, stav jakštakš ujde - prodáno škodaři
Nissan 200SX S13, rv.89, tmavě modrá, jezdí jak splašenej, 1,8l, 124kW
|
9.4.06, 19:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Nepér
|
tak ten panel rozlouskni a uvidíš
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
9.4.06, 23:56 |
|
|
solista
|
Nepér píše: tak ten panel rozlouskni a uvidíš jenže je problém, že ten panel je zašroubovanej blbejma 4 malilinkatejma křížovejma šroubama a bojim se, že je vyžvejkám. Jestli neexistuje jiná možnost, tak to teda rozlousknu. Ale mam o to strach.
_________________ Š120LS, rv. 84, červená, čeká na dvorku až se rozpadne už není
|
10.4.06, 12:06 |
|
|
Nepér
|
Jestli jsou tam šrouby, tak to odšroubuj, ale sežeň si správné nářadí.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
10.4.06, 17:03 |
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
sroubovak na takhle malinke sroubky mi sehnal znamy v optice - maji je tam na brejle, tak zkus stesti tam.
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
10.4.06, 18:04 |
|
|
Kofi
|
Jemne rozober panel a premeraj a vymen ziarovocky a malo by byt opat vsetko OK. Daj tam radsej ziarovocky na 14V.
|
10.4.06, 19:51 |
|
|
jirin
|
Ja jsem za par supu sehnal nejaky radio "Berlin" a taky mu nesvitily zarovky, stacilo zajit do shopu zarovky koupit a vymenit (je ot otazka max hodky - pokud je vhodne naradi), ted uz radio funguje jak ma
Jirin
_________________ ČZ 250 typ 455.02 – rv. 1961, ČZ 250 typ 471 – rv. 1974 profil
Škoda Favorit 136L – rv. 1989 fotky
|
10.4.06, 23:39 |
|
|
Bukaj
|
solista píše: Nepér píše: tak ten panel rozlouskni a uvidíš jenže je problém, že ten panel je zašroubovanej blbejma 4 malilinkatejma křížovejma šroubama a bojim se, že je vyžvejkám. Jestli neexistuje jiná možnost, tak to teda rozlousknu. Ale mam o to strach.
Nazdárek, "Meku"! (měl bych napsat Macu, ale to je takový divný)
Stav se někdy v Čajce, domluvíme se tam, kdyžtak Ti vezmu i ty pidišroubováčky, když napíšeš.
Tak čus!
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
12.4.06, 07:35 |
|
|
solista
|
Bukaj píše: solista píše: Nepér píše: tak ten panel rozlouskni a uvidíš jenže je problém, že ten panel je zašroubovanej blbejma 4 malilinkatejma křížovejma šroubama a bojim se, že je vyžvejkám. Jestli neexistuje jiná možnost, tak to teda rozlousknu. Ale mam o to strach. Nazdárek, "Meku"! (měl bych napsat Macu, ale to je takový divný) Stav se někdy v Čajce, domluvíme se tam, kdyžtak Ti vezmu i ty pidišroubováčky, když napíšeš. Tak čus! ok, neni problém. Budeš tam teď v pátek? Jo a je to normální digitální rádio, takže žádnej ten jednostanicovej totalitní verk.
|
12.4.06, 07:37 |
|
|
Bukaj
|
solista píše: Bukaj píše: solista píše: Nepér píše: tak ten panel rozlouskni a uvidíš jenže je problém, že ten panel je zašroubovanej blbejma 4 malilinkatejma křížovejma šroubama a bojim se, že je vyžvejkám. Jestli neexistuje jiná možnost, tak to teda rozlousknu. Ale mam o to strach. Nazdárek, "Meku"! (měl bych napsat Macu, ale to je takový divný) Stav se někdy v Čajce, domluvíme se tam, kdyžtak Ti vezmu i ty pidišroubováčky, když napíšeš. Tak čus! ok, neni problém. Budeš tam teď v pátek? Jo a je to normální digitální rádio, takže žádnej ten jednostanicovej totalitní verk.
Ty "jednostanicový totalitní verky" vtšinou neměly odnímatelnej panel
V pátek tam budu!
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
12.4.06, 07:40 |
|
|
solista
|
Bukaj píše: solista píše: Bukaj píše: solista píše: Nepér píše: tak ten panel rozlouskni a uvidíš jenže je problém, že ten panel je zašroubovanej blbejma 4 malilinkatejma křížovejma šroubama a bojim se, že je vyžvejkám. Jestli neexistuje jiná možnost, tak to teda rozlousknu. Ale mam o to strach. Nazdárek, "Meku"! (měl bych napsat Macu, ale to je takový divný) Stav se někdy v Čajce, domluvíme se tam, kdyžtak Ti vezmu i ty pidišroubováčky, když napíšeš. Tak čus! ok, neni problém. Budeš tam teď v pátek? Jo a je to normální digitální rádio, takže žádnej ten jednostanicovej totalitní verk. Ty "jednostanicový totalitní verky" vtšinou neměly odnímatelnej panel V pátek tam budu! A na kolikátou tam jezdíš? Abychom se neminuly. Jinak díky za ochotu.
|
12.4.06, 12:33 |
|
|
Bukaj
|
solista píše: Bukaj píše: solista píše: Bukaj píše: solista píše: Nepér píše: tak ten panel rozlouskni a uvidíš jenže je problém, že ten panel je zašroubovanej blbejma 4 malilinkatejma křížovejma šroubama a bojim se, že je vyžvejkám. Jestli neexistuje jiná možnost, tak to teda rozlousknu. Ale mam o to strach. Nazdárek, "Meku"! (měl bych napsat Macu, ale to je takový divný) Stav se někdy v Čajce, domluvíme se tam, kdyžtak Ti vezmu i ty pidišroubováčky, když napíšeš. Tak čus! ok, neni problém. Budeš tam teď v pátek? Jo a je to normální digitální rádio, takže žádnej ten jednostanicovej totalitní verk. Ty "jednostanicový totalitní verky" vtšinou neměly odnímatelnej panel V pátek tam budu! A na kolikátou tam jezdíš? Abychom se neminuly. Jinak díky za ochotu.
Nejpozději na osmou, dřív jsem tam jen když mi to vyjde
|
12.4.06, 15:56 |
|
|
Bukaj
|
Panasonic
Nazdar, Meku!
Tak to rádio máš O.K.
Buďto si ho u mně vyzvedni dnes (Česká 1108), nebo Ti ho nechám zítra ve Škoda - koutku.
|
15.4.06, 08:34 |
|
|
solista
|
Re: Panasonic
Bukaj píše: Nazdar, Meku! Tak to rádio máš O.K. Buďto si ho u mně vyzvedni dnes (Česká 1108), nebo Ti ho nechám zítra ve Škoda - koutku. Super, díky moc. Jak se ti to povedlo? Nech mi ho, prosím, zítra v Šáde-koutku. Třeba v tom tvym někde v tý poličce. Smekám před tebou. Já bych se do toho bál hrábnout. protože elektrika neni zrovna moje silná stránka. Ještě jednou děkuji
|
15.4.06, 09:54 |
|
|
solista
|
Tak, vyzvednuto, zapojeno. Díky ti ještě jednou. čim to nakonec bylo? Špatnej kontakt v rádiu?
|
16.4.06, 12:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|