Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 06:57

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 Š.Octavia,relé 
Autor Zpráva

Příspěvek Š.Octavia,relé
Mám Š.Oc.1.9PDi96kWr.v.2003.Měl jsem často vybitou baterku a jeden servis nevědel,čím to je a tak zkoušel možnosti.Jedna byla taková,že zůstává sepnuté relátko pro spirálu předehřívání vody.Relé vyndali s tím,že tam nemusí být,ale že se to bude ohřívat trošku déle.Nakonec jsem zjistil,že vybíjení způsobuje špatná instalace alarmu.Bohužel relé mi již nevrátili a já nevím jeho typovou hodnotu ani umístění ve voze.Můžete mi někdo poradit?Díky všem za radu.Pěkný den.

15.9.07, 11:18
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Jak to je dlouho co ti ho vyndali? Nejjednodušší rada je zajet do toho servisu a ať ti ho koukaj navalit.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

15.9.07, 11:20
Mistr mechanik

Příspěvek Re: Š.Octavia,relé
Milan Vágner píše:
Mám Š.Oc.1.9PDi96kWr.v.2003.Měl jsem často vybitou baterku a jeden servis nevědel,čím to je a tak zkoušel možnosti.Jedna byla taková,že zůstává sepnuté relátko pro spirálu předehřívání vody.Relé vyndali s tím,že tam nemusí být,ale že se to bude ohřívat trošku déle.Nakonec jsem zjistil,že vybíjení způsobuje špatná instalace alarmu.Bohužel relé mi již nevrátili a já nevím jeho typovou hodnotu ani umístění ve voze.Můžete mi někdo poradit?Díky všem za radu.Pěkný den.

a kde ho chceš koupit? stejně jedině ve škodovce, tak si vem velký techničák, zajdi do servisu škoda a oni ti ho najdou v programu zvaný etka a přímo hned prodají nebo objednají do druhého dne

15.9.07, 15:33
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 3 ]