|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
MPi 1,3 aku
no zas záhada, pokud zatížím aku 150 A testérem tak napětí spadne až na 5,5 V což by MPi nemělo chytit ani omylem, je tam akuma 55 co nechtěla točit v 1,9, ráno je kosa a chatne to nabrnk miloš
|
25.9.07, 20:14 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
cyz
|
Re: MPi 1,3 aku
slovacek.milos píše: no zas záhada, pokud zatížím aku 150 A testérem tak napětí spadne až na 5,5 V což by MPi nemělo chytit ani omylem, je tam akuma 55 co nechtěla točit v 1,9, ráno je kosa a chatne to nabrnk miloš
A nenaskočí to třeba až poté co odpojíš startér, čímž se zvýší napětí a motor naskočí jakoby setrvačností? I když na to je asi moc málo času....nevím. Záhada
|
25.9.07, 20:26 |
|
|
Kristensen
|
cyz píše: slovacek.milos píše: no zas záhada, pokud zatížím aku 150 A testérem tak napětí spadne až na 5,5 V což by MPi nemělo chytit ani omylem, je tam akuma 55 co nechtěla točit v 1,9, ráno je kosa a chatne to nabrnk miloš A nenaskočí to třeba až poté co odpojíš startér, čímž se zvýší napětí a motor naskočí jakoby setrvačností? I když na to je asi moc málo času....nevím. Záhada
Jo tak přesně tohle se mě povedlo na jedný Šáde, nevim co jsem kde přehodil ale dokud jsi startoval tak nevrčela a ve chvíli kdy jsi pustil klíček tak chytla. Už jsem byl z toho na prášky nemohl jsem po sobě najít chybu tak jsem to vytrhal a znova a už to pak nedělalo, měnil jsem startér (repas) altík (repas) rozdělovač a to velký relé na dobíjení.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
25.9.07, 20:44 |
|
|
cyz
|
Kristensen píše: cyz píše: slovacek.milos píše: no zas záhada, pokud zatížím aku 150 A testérem tak napětí spadne až na 5,5 V což by MPi nemělo chytit ani omylem, je tam akuma 55 co nechtěla točit v 1,9, ráno je kosa a chatne to nabrnk miloš A nenaskočí to třeba až poté co odpojíš startér, čímž se zvýší napětí a motor naskočí jakoby setrvačností? I když na to je asi moc málo času....nevím. Záhada Jo tak přesně tohle se mě povedlo na jedný Šáde, nevim co jsem kde přehodil ale dokud jsi startoval tak nevrčela a ve chvíli kdy jsi pustil klíček tak chytla. Už jsem byl z toho na prášky nemohl jsem po sobě najít chybu tak jsem to vytrhal a znova a už to pak nedělalo, měnil jsem startér (repas) altík (repas) rozdělovač a to velký relé na dobíjení.
To se ti povedlo přepojit cívku tak že po dobu startování byla vyzkratovaná nebo tak nějak se to dá...mě se zase podařilo tímto způsobem zapojit cívku tak že motor běžel jenom po dobu startování a když jsem pustil klíček do polohy 1 tak to zdechlo
|
25.9.07, 20:48 |
|
|
Martin
|
cyz píše: To se ti povedlo přepojit cívku tak že po dobu startování byla vyzkratovaná nebo tak nějak se to dá...mě se zase podařilo tímto způsobem zapojit cívku tak že motor běžel jenom po dobu startování a když jsem pustil klíček do polohy 1 tak to zdechlo
Přesně to se mi taky stalo, když jsem do auta dával zapalování z fava. Teď to používám při stání na rušných místech jako imobilizér.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
25.9.07, 20:51 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
cyz píše: slovacek.milos píše: no zas záhada, pokud zatížím aku 150 A testérem tak napětí spadne až na 5,5 V což by MPi nemělo chytit ani omylem, je tam akuma 55 co nechtěla točit v 1,9, ráno je kosa a chatne to nabrnk miloš A nenaskočí to třeba až poté co odpojíš startér, čímž se zvýší napětí a motor naskočí jakoby setrvačností? I když na to je asi moc málo času....nevím. Záhada
ne ne hned na drc, tak mi to nedalo a znovu jsem to proběřoval při tom zatížení 150 A to spadne hned na 9V a za dvě vteřiny je to postupně na 5.5 V tak to asi logiku má že to chytne hned, že to má to napětí a jak bych to dél točilo tak by to asi nechytlo a redukovaný starter je tam miloš
|
26.9.07, 14:02 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|