Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 04:46

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 Sterac Favorit 
Autor Zpráva

Příspěvek Sterac Favorit
Chtel jsem se zeptat ohledne zadniho sterace na Favoritu.. nefunguje mi... otazka zni: jde pres nejakou pojistku nebo rele, ze bych mohl tim padem hledat zavadu na teto strane? Dekuji

27.9.07, 13:31
Pspvek Reklama

Hluchoň

Příspěvek 
u starého provedení jde zadní stěrač přes stejnou pojistku jako přední. Napájení leze s pojistkovky, ovládací proud je přípojen přímo na páčku, hledal bych proudy ve spojích, jeden spoj je dole v A sloupku, další až pomocí kontaktů pátých dveří a v pátých dveřích je svorkovnice u motorku taky. Jinak ten stěrač jede na tři dráty, ovládání, napájení a kostra, podle schámatu z 1989 jsou všechny tři vedeny až do A sloupku, ale já mám vedeny jen dva a kostru mám uchycenou očkem ve dveřích, tak to totiž bylo připraveno na motorku. Nový model bohužel neznám a nevím, který se tě týká.

27.9.07, 14:14
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek Re: Sterac Favorit
Lukáš píše:
Chtel jsem se zeptat ohledne zadniho sterace na Favoritu.. nefunguje mi... otazka zni: jde pres nejakou pojistku nebo rele, ze bych mohl tim padem hledat zavadu na teto strane? Dekuji

nebo si dotáhni nabéječku dozadu rozpoj svorkovnici a zkus jestli vůbec jede miloš

28.9.07, 17:45
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 3 ]