Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 05:08

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
 Favorit - spatne startuje a chcipa 
Autor Zpráva

Příspěvek Favorit - spatne startuje a chcipa
Mam favo r.v. 89,spatne mi chyta.Nekdy staci po prvnim pokusu jen trochu dyl pockat a pak nastartuje.
Vetsinou to ale nepomuze,tak pak jen trochu hejbnu s kabelama na civce a na spinaci zapalovani a pak mi auto nastartuje.
Posledni dobou mi ale zacina chcipat i pri volnobehu - obcas samo od sebe,kdyz se ale treba opru o predek auta a parkrat zatlacim dolu,tak jak se auto rozhybe,chcipa temer vzdycky.Kontakty na spinaci zapalovani i na civce jsou v poradku,takze si myslim,ze to bude nejspis samotnou civkou.
Nebo to muze byt necim jinym?

4.10.07, 11:12
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: Favorit - spatne startuje a chcipa
Lukessa píše:
Mam favo r.v. 89,spatne mi chyta.Nekdy staci po prvnim pokusu jen trochu dyl pockat a pak nastartuje.
Vetsinou to ale nepomuze,tak pak jen trochu hejbnu s kabelama na civce a na spinaci zapalovani a pak mi auto nastartuje.
Posledni dobou mi ale zacina chcipat i pri volnobehu - obcas samo od sebe,kdyz se ale treba opru o predek auta a parkrat zatlacim dolu,tak jak se auto rozhybe,chcipa temer vzdycky.Kontakty na spinaci zapalovani i na civce jsou v poradku,takze si myslim,ze to bude nejspis samotnou civkou.
Nebo to muze byt necim jinym?

Jak staré ty kabely jsou? Mají svoji životnost a jestl tam máš původní z roku 88 tak už by nejspíš chtěly vyměnit :D. Dál by to mohla (krom jiných věcí) být špatně ukostřená cívka

4.10.07, 11:23
Profil ICQ

Příspěvek 
Zmer si kabely (pokud mas moznos a pokud ne tak kup rovnou nove) meli by mit max 20 kilo. Jak stare mas: svicky, palec, vicko rozdelovace? Zkusil bych si od kamaradu nebo od nekoho pujcit civku na odzkouseni a pokud to nepomuze tak i ten vysokonapetovy modul. pokud nic z toho nepomuze tak bych hledal dal.

4.10.07, 12:56

Příspěvek 
Svicky jsou pul roku stare,vicko asi rok,palec je myslim puvodni(mam to auto jen 4 roky),ale zoxidovany neni. Takze zkusim premerit kabely,jsou tam puvodni.

4.10.07, 15:05
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 4 ]