|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
hendryks
|
Startér ve Felicii
Zdravím všechny!!Mám problém s Felicií r.v.96 1,3 BMM.Stává se mi,že třeba desetkrát po sobě v pohodě nastartuji,ale po jedenáctý se mi jen rozsvítí kontrolky,ale starter nic.Na drátu od spínačky ke startéru je normálně 12V,ale ani ťuk.Někdo mi radil,že někde mezi motorem a kastlí je mědnej pásek kvůli ukostření,kterej může být zaoxidovanej.Tak nevím,poradil by někdo??Díky!!
|
14.10.07, 23:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
vopaje
|
Vada je ve startéru.Hoď ho do svěráku a bez zatížení ti poběží bez problému.Ale jakmile ho přibrzdíš,přestane fungovat.Volnoběžka a její součást je v háji a to bohužel jako náhradní díl není.Takže buďto nový,nebo vrakáč.
U hledání této závady stráveno moře hodin,měněno plno věcí./relátka,ukostření,imo.,vedení a plno dalších věcí/. A přitom je to vychozený čep.
Jinak všechny zdravím,vzlášť Miloše!. čus
_________________ A máš kostru? - ,,asi jo"
|
15.10.07, 05:57 |
|
|
hendryks
|
vopaje píše: Vada je ve startéru.Hoď ho do svěráku a bez zatížení ti poběží bez problému.Ale jakmile ho přibrzdíš,přestane fungovat.Volnoběžka a její součást je v háji a to bohužel jako náhradní díl není.Takže buďto nový,nebo vrakáč. U hledání této závady stráveno moře hodin,měněno plno věcí./relátka,ukostření,imo.,vedení a plno dalších věcí/. A přitom je to vychozený čep. Jinak všechny zdravím,vzlášť Miloše!. čus
TAk díky...Ono mě zblblo to,že ani cívka necvakne, prostě se chová jako bez některýho z pólů...
|
15.10.07, 07:50 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
hendryks píše: vopaje píše: Vada je ve startéru.Hoď ho do svěráku a bez zatížení ti poběží bez problému.Ale jakmile ho přibrzdíš,přestane fungovat.Volnoběžka a její součást je v háji a to bohužel jako náhradní díl není.Takže buďto nový,nebo vrakáč. U hledání této závady stráveno moře hodin,měněno plno věcí./relátka,ukostření,imo.,vedení a plno dalších věcí/. A přitom je to vychozený čep. Jinak všechny zdravím,vzlášť Miloše!. čus TAk díky...Ono mě zblblo to,že ani cívka necvakne, prostě se chová jako bez některýho z pólů...
pavle já tě zdravím taky , chybíš stěma autama je to čím dál horší , no já bych to viděl zas v uhlíku, pokud se jedná o starý starter tak je cívka ukostřena přes uhlík a pokud se správně nedotýká lamely tak ani tuk, já bych ho vyhodil vyčistil a dal druhé uhlíky a chytne druhý dech miloš
|
15.10.07, 16:50 |
|
|
vopaje
|
Miloš-ulíky byla také jedna z mnoha věcí,po kterých jsem šel.Ale když si vemeš v porovnání starý starter třeba ze Š100 -vyměnil uhlíky,přejel rotor,přefutroval vložky prostě vyměnil co se dalo a měl jsi delší dobu pokoj.Co dnes na novém startéru?Náhradní díl rotor,nebo celý starter.A čep s táhlem cívka-pastorek nevyměníš.
Takže rada,že pokud jsou uhlíky,rotor a cívka v pohodě a stále starter nejde,ač to zní blbě-dát nový.čus
_________________ A máš kostru? - ,,asi jo"
|
16.10.07, 05:18 |
|
|
petr petr
|
slovacek.milos píše: hendryks píše: vopaje píše: Vada je ve startéru.Hoď ho do svěráku a bez zatížení ti poběží bez problému.Ale jakmile ho přibrzdíš,přestane fungovat.Volnoběžka a její součást je v háji a to bohužel jako náhradní díl není.Takže buďto nový,nebo vrakáč. U hledání této závady stráveno moře hodin,měněno plno věcí./relátka,ukostření,imo.,vedení a plno dalších věcí/. A přitom je to vychozený čep. Jinak všechny zdravím,vzlášť Miloše!. čus TAk díky...Ono mě zblblo to,že ani cívka necvakne, prostě se chová jako bez některýho z pólů... pavle já tě zdravím taky , chybíš stěma autama je to čím dál horší , no já bych to viděl zas v uhlíku, pokud se jedná o starý starter tak je cívka ukostřena přes uhlík a pokud se správně nedotýká lamely tak ani tuk, já bych ho vyhodil vyčistil a dal druhé uhlíky a chytne druhý dech miloš
Viděl bych to taky tak, než jít hned koupit nový radši se nejdřív podívat na uhlíky a na kontakty na cívce startéru,jestli tam náhodou není nějaký špatný kontakt.
|
16.10.07, 07:52 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
vopaje píše: Miloš-ulíky byla také jedna z mnoha věcí,po kterých jsem šel.Ale když si vemeš v porovnání starý starter třeba ze Š100 -vyměnil uhlíky,přejel rotor,přefutroval vložky prostě vyměnil co se dalo a měl jsi delší dobu pokoj.Co dnes na novém startéru?Náhradní díl rotor,nebo celý starter.A čep s táhlem cívka-pastorek nevyměníš. Takže rada,že pokud jsou uhlíky,rotor a cívka v pohodě a stále starter nejde,ač to zní blbě-dát nový.čus
jo už to chápu já mám hlavu ve starém starteru a tady se probírá redukovaný do toho nelezu teda vůbec, máme ho na favouši nový cína za 900 kč a denně startuje takový prcek a běžně ten stříbrný lesklý je za 1250 a zatím nou problém miloš
|
16.10.07, 19:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|