|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Karátek
|
Ventilátor chlazení
ventilátor chladiče 220/60W 290mm TEMIC -pro vozy s klimatizací OCTAVIA 1.6.
Můj dotaz zní, co znamená údaj 220 (čeho nebo co) před lomítkem, potřebuji si vyměnit ventilátor, žádný problém, jen mě mate ten údaj.
|
20.10.07, 21:28 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Ventilátor chlazení
Karátek píše: ventilátor chladiče 220/60W 290mm TEMIC -pro vozy s klimatizací OCTAVIA 1.6. Můj dotaz zní, co znamená údaj 220 (čeho nebo co) před lomítkem, potřebuji si vyměnit ventilátor, žádný problém, jen mě mate ten údaj.
asi budeš potřebovat prodlužku na 220 aby ti to fachalo já bych si stím nelámal hlavu koupíš jiného výrobce zas jiný údaj, koupíš čínu a žádný údaj miloš
|
21.10.07, 08:53 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
přesně je to jmenovitý výkon 220 W a jmenovitý výkon 60 W a ještě je 100/60 a 250/60 a levý a pravý, měnit jen tak ventilátor já bych si zjistil ve škodovce číslo dílu který tam patří, nebo ventilátor demontoval a zjistil jaký tam skutečně je a podle toho objednal ten předchozí příspěvek ber z rezervou jen jsem se chtěl po ránu trochu zasmát mladá bourala fábku tak mám zas neděli miloš
|
21.10.07, 08:58 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
jak muze mit 2 jmenovity vykony? on je 2 rychlostni??
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
22.10.07, 11:58 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
kachnis píše: jak muze mit 2 jmenovity vykony? on je 2 rychlostni??
asi jo já to zas tak neřeším prostě je to tak jak jsem to napsal , já teda nevím ani definici jmenovitého výkonu já jsem to popsal v rovině jaký díl tam má být a dál to pivat to je dlouhé téma miloš
|
22.10.07, 18:39 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|