Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 21:33

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 Nedostatečný počet pojistek Š 105-130 
Autor Zpráva

Příspěvek Nedostatečný počet pojistek Š 105-130
Vážení. Nezdá se Vám počet pojistek (8) ve vozech Š 105-130 málo? Nelíbí se mi skutečnost že na první a druhou pojistku je toho napojené až nezdravě moc. U nových vozů má téměř každý elektrický spotřebič "svou" pojistku. Kdykoliv potřebuji připojit další el. přístroj, nehci jej napájet z první pojistky. Nemá někdo z Vás zkušenost s moderními pojistkovými skříňkami z novějších vozů ve starších škodovkách?

14.5.06, 20:52
Pspvek Reklama

Příspěvek 
S novější pojistkovnicí zkušenost nemám, ale ve svém autě jsem přidal vedle té stávající ještě jednu poloviční (uříznutou) :wink:

130LPG 130L 86 - denní vůz
1000MB MB 69, 1.8.68
Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... ;)
Škoda 742 Forever Team

14.5.06, 21:55
Profil ICQ
Příspěvek 
ja mam jeste jednu pojistkovku umistenou na stene kufru u spolujezdce.. mam k ni vytazeny 2 vodice 2,5mm2 koukni ke mne na www.greendevil.wz.cz , kde je pepca focenej hned po technicky 2003, uz vypada trochu jinak, dlouho sem tam nic nehodil, ale ta pojistkovka tam je, taky mam jeste jednu na bocnim plechu v mot. prostoru...Tu pojistkovku u spolujezdce vyuzivam takhle : c1 : zadni mlhovka, c2: + k radiu a zesilovaci, c3: vnitrni osvetleni LEDdiodama, c4: stredovy panel, c5 nezapojeno, c6: pridavne dalkove, c7: leva mlhovka, c8: prava mlhovka+kontrolka..

14.5.06, 22:24
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 3 ]