Autor |
Zpráva |
Tachos
|
150A do fábie 1,2htp
Teď mám ve své Fábince alternátor 70A,mám dodělané xenony,dvd z televizí a teď budu mít i klímu + DVB příjimač tak se chci zeptat jestli by bylo dobré tam fláknout 150A altík a popř jaké úpravy bych asi měl udělat.
|
7.1.08, 22:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Re: 150A do fábie 1,2htp
Tachos píše: Teď mám ve své Fábince alternátor 70A,mám dodělané xenony,dvd z televizí a teď budu mít i klímu + DVB příjimač tak se chci zeptat jestli by bylo dobré tam fláknout 150A altík a popř jaké úpravy bych asi měl udělat.
neber to v zlom, ale nechceš radšej vymeniť auto? Do HTP toto všetko je síce možné, ale ten motor to neutiahne, a musel by si prečipovať RJ kôli klíme a neviem ako by sa to sparávalo reálne...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
7.1.08, 23:03 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Dal bych tam nejaky motor.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
7.1.08, 23:03 |
|
|
Kaliban123
|
A nebo dva 1,2HTP
_________________ Škoda 742 Forever Team ale jezdím žabožroutem
|
7.1.08, 23:48 |
|
|
Tachos
|
chtěl jsem radu a ne přiblblé poznámky,myslím,že toto forum je tu snad od toho aby jsme si radily.Z tímhle můžete jít na fora co se zabývají srandičkama.Jsem automechanik a dobrej,ale elektrika je můj slabý koníček.Tak chlapi příště radit a ne psát ko....y .Dík
|
8.1.08, 06:24 |
|
|
michalkatka
|
Tachos píše: chtěl jsem radu a ne přiblblé poznámky,myslím,že toto forum je tu snad od toho aby jsme si radily.Z tímhle můžete jít na fora co se zabývají srandičkama.Jsem automechanik a dobrej,ale elektrika je můj slabý koníček.Tak chlapi příště radit a ne psát ko....y .Dík
neber si to v zlom, ale motor HTP je nevydarený smer podobne ako ecotronik...
ale k veci, ak chceš dať silnejší altík tak pri tom čo tam chceš to nebude na škodu, aj keď si myslím že 70ka to utiahne hravo, iba sa obávam tej klímy, mechanicky namontovať to nieje problém, musíš vymeniť polovicu auta, počnúc kúrením, iný kliňák a neviem či aj napínacia kladka nie je iná, elektronika čo riadi klimu spolupracuje nejako s RJ teda ECU, takže vymeniť aj tú. iný chladič. a potom do kopca klímu stiahnuť, aby náhodou nezopla, to je akoby niekto na teba zavesil príves, pokiaľ motor nedáš nejako upraviť...
|
8.1.08, 07:33 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
michalkatka píše: Tachos píše: chtěl jsem radu a ne přiblblé poznámky,myslím,že toto forum je tu snad od toho aby jsme si radily.Z tímhle můžete jít na fora co se zabývají srandičkama.Jsem automechanik a dobrej,ale elektrika je můj slabý koníček.Tak chlapi příště radit a ne psát ko....y .Dík neber si to v zlom, ale motor HTP je nevydarený smer podobne ako ecotronik... ale k veci, ak chceš dať silnejší altík tak pri tom čo tam chceš to nebude na škodu, aj keď si myslím že 70ka to utiahne hravo, iba sa obávam tej klímy, mechanicky namontovať to nieje problém, musíš vymeniť polovicu auta, počnúc kúrením, iný kliňák a neviem či aj napínacia kladka nie je iná, elektronika čo riadi klimu spolupracuje nejako s RJ teda ECU, takže vymeniť aj tú. iný chladič. a potom do kopca klímu stiahnuť, aby náhodou nezopla, to je akoby niekto na teba zavesil príves, pokiaľ motor nedáš nejako upraviť...
michale jsou litrové motory s klimatizací, ještě s menším výkonem a s tou klimatizací si poradí, tam domakat tu elektrárnu, řj, nakodovat, já co jsem zatím kde pochytil tak to dodělali jako manuální klimu , ten tvůj náhled je správný je potřeba mít na paměti že téměř každá fábka je vyrobena jako orginál a cokoliv předělávat je složitý experiment miloš
|
8.1.08, 11:18 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Kaliban123 píše: A nebo dva 1,2HTP
Rázem šestivál 24 ventil
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
8.1.08, 11:34 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
tema xenonama par amper usetris, maj30 W misto klasickejch 60W
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
8.1.08, 12:18 |
|
|
Tachos
|
michalkatka píše: Tachos píše: chtěl jsem radu a ne přiblblé poznámky,myslím,že toto forum je tu snad od toho aby jsme si radily.Z tímhle můžete jít na fora co se zabývají srandičkama.Jsem automechanik a dobrej,ale elektrika je můj slabý koníček.Tak chlapi příště radit a ne psát ko....y .Dík neber si to v zlom, ale motor HTP je nevydarený smer podobne ako ecotronik... ale k veci, ak chceš dať silnejší altík tak pri tom čo tam chceš to nebude na škodu, aj keď si myslím že 70ka to utiahne hravo, iba sa obávam tej klímy, mechanicky namontovať to nieje problém, musíš vymeniť polovicu auta, počnúc kúrením, iný kliňák a neviem či aj napínacia kladka nie je iná, elektronika čo riadi klimu spolupracuje nejako s RJ teda ECU, takže vymeniť aj tú. iný chladič. a potom do kopca klímu stiahnuť, aby náhodou nezopla, to je akoby niekto na teba zavesil príves, pokiaľ motor nedáš nejako upraviť... Vím jaké to jsou motory,opravuju je a měním jak na běžícím pásu.Už jich mám za sebou asi 20 kousků.Buď měním hlavy nebo celé motory a u 12 ventilu se dávala opravárenská sada na rozvody,protože přeskakovali.Ale jezdí k nám hodně těhle typů co mám já a motor z tou klímou nemá žádný problém.Tu klímu co mám teď koupenou byla z úplně stejného motoru,ale altík mám z Oktávy II 140A.
|
8.1.08, 20:55 |
|
|
michalkatka
|
myslím že je to jen na tebe, ak sa v danej problmatike pohybuješ tak vieš čo je treba... pomer výkon/cena/spotreba je veľmi nepriazdnivý...
|
8.1.08, 21:00 |
|
|
Tachos
|
michalkatka píše: myslím že je to jen na tebe, ak sa v danej problmatike pohybuješ tak vieš čo je treba... pomer výkon/cena/spotreba je veľmi nepriazdnivý... S tím taky počítám,stejně moc nenajezdím,mám to jen kvůli malé,když jedeme někde na výlet.No a co myslíš,ten altík si myslí tomu neublíží.?
|
8.1.08, 21:04 |
|
|
michalkatka
|
Tachos píše: michalkatka píše: myslím že je to jen na tebe, ak sa v danej problmatike pohybuješ tak vieš čo je treba... pomer výkon/cena/spotreba je veľmi nepriazdnivý... S tím taky počítám,stejně moc nenajezdím,mám to jen kvůli malé,když jedeme někde na výlet.No a co myslíš,ten altík si myslí tomu neublíží.?
určite tomu neublížiš, a ak jazdíš krátke trasy tak ti to aspoň skôr dobije baterku po štarte...
|
8.1.08, 21:06 |
|
|
DRYVER
|
Zmenis si prosim ten obrazek at to nezabira celou stranku
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
8.1.08, 22:05 |
|
|
chavier
|
do Fabie v lepsi nalozi se dava 90A ale i 120A (u TDi).
Sehnal bych si ten 90A, bude stacit.
|
9.1.08, 11:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|