|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
Autor |
Zpráva |
kingbacker
|
vyhrivani zadniho okna
Howgh, urcit to tady nekde je, ale nemam moc cas hledat. U nasi 130l nefunguje vyhrivani zadniho okna, jak moc narocna je oprava a co je k tomu potreba? Dik moc. Moc bych byl vdecny za nejyk komplxnejsi navod
_________________ 135 LX, motor 43kw, na poježdění, i zde nedostatky http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=18742
Snažím se co mi síly a finance stačí, nebijte mě
|
17.1.08, 19:55 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
Jak nefunguje? Nevyhřívá celé nebo jen některé proužky? Pokud celé bude nejspíše vypálené relé (v motorovém prostoru kus dopředu od zapalovací cívky) a pkud jen některé proužky tak existují opravné vodivé laky..
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
17.1.08, 19:59 |
|
|
kingbacker
|
Šemik píše: Jak nefunguje? Nevyhřívá celé nebo jen některé proužky? Pokud celé bude nejspíše vypálené relé (v motorovém prostoru kus dopředu od zapalovací cívky) a pkud jen některé proužky tak existují opravné vodivé laky..
A zapalovací cívka je nalevo, napravo, nahoe, dole? Já jsem v tomhle směru amatér, co se motorového prostoru týče tak jsem mimo. I když to ve většine techických případů
_________________ 135 LX, motor 43kw, na poježdění, i zde nedostatky http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=18742
|
17.1.08, 22:48 |
|
|
ventYl
|
zapalovacia cievka je taka valcova vec na pravom nosniku (po pravej ruke, ked sa zozadu pozeras do motoroveho priestoru) z ktorej ide 1 (slovom: jeden) HRUBY kabel do rozdelovaca (to je taka blbost, co trci z motora a konci v nom 5 (slovom: pat) HRUBYCH kablov. Rele je cca 20 - 30 centi smerom ku kabine (dopredu) na pravom nosniku. je to taka cierna plastova krabicka. Nepomylit si s regulatorom dobijania, to je tiez bud cierna, alebo kovova krabicka, do ktorej idu tenke kabliky cez specialnu koncovku.
Ak sa tomu nerozumies, radsej to daj niekomu spravit, este by to mohlo nieco odniest.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
17.1.08, 23:15 |
|
|
cyz
|
kingbacker: Já bych ti poradil spíš ať si seženeš nějakou literaturu o škodovkách (ideálně Andrt nebo přímo dílenkou příručku), než něco budeš dělat tak si to tam nastuduj a potom si hraj. Projdi si "Užitečné odkazy" tady na fóru, tam je hodně věcí. Hrabat se v elektrice když nevíš nic o zapojení celého obvodu je o ničem, můžeme ti to tady do podrobna všechno rozepsat ale potom spleteš nějaký drátek, nebude ti to fungovat a takhle přes fórum na to nepříjdeme.
|
18.1.08, 12:30 |
|
|
Šemik
|
Jj, sežen si Andrta a nějakou příručku elektrotechniky, takhle by to moc nešlo..
A tohle je to relé co myslíme
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
18.1.08, 12:35 |
|
|
kingbacker
|
cyz píše: kingbacker: Já bych ti poradil spíš ať si seženeš nějakou literaturu o škodovkách (ideálně Andrt nebo přímo dílenkou příručku), než něco budeš dělat tak si to tam nastuduj a potom si hraj. Projdi si "Užitečné odkazy" tady na fóru, tam je hodně věcí. Hrabat se v elektrice když nevíš nic o zapojení celého obvodu je o ničem, můžeme ti to tady do podrobna všechno rozepsat ale potom spleteš nějaký drátek, nebude ti to fungovat a takhle přes fórum na to nepříjdeme.
Co se samotný eletriky týče tak obvody mam poneti, ale v aute a eletrika, to uz ne. zasuvku zapojit dovedu, ale auto je jinci no. Diky za radu jinak
|
18.1.08, 13:40 |
|
|
cyz
|
Celá 120ka je jednoduché auto...podívej se co kde na tom autě je a přečti si k čemu to slouží. Pokud se v tom autě chceš hrabat tak není na škodu tohle znát.
|
18.1.08, 14:06 |
|
|
kingbacker
|
cyz píše: Celá 120ka je jednoduché auto...podívej se co kde na tom autě je a přečti si k čemu to slouží. Pokud se v tom autě chceš hrabat tak není na škodu tohle znát.
Snad to někde poseženu Právě proto 120ka, aj Favo aspol., to se dá spravit "doma".
|
18.1.08, 18:20 |
|
|
cyz
|
Však se podívej tady do užitečných odkazů, konkrétně druhá diskuze, tam to všechno máš
|
18.1.08, 20:36 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
ani mne to neslo a zistil som ze mam vypalene pasiky ( vsetky ) a to tak ze som zobral skusacku pripojil na kostru , druhy koniec pripojil na konektor co vedie do okna a zapol ohrev . Ziarovocka sa rozsvietila takze prud tam isiel no smola uz mi ostava len vymena okna ale u teba bude problem mozno inde . mevim skus uvidis
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
19.1.08, 23:07 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|