Autor |
Zpráva |
kozina
|
SOS nejede
dnes odpoledne nastal problem Favorit r.v.89 136 (kombajn)
asi tak 2 dny jsem pozoroval pomalejší chod blinkru .Dnes když jsem jel z práce mně několikrát přestali na chvilku jet zrovna když jsem odbočoval (výstražný když zapnu ok) před barakem jsem se díval co by mohlo být špatny všechno jinak funguje . Když jsem nastartoval a dal pravý nebo levý blinkr chvilku jel ale za chvilku nepravidelný chod a na budíkách lítali ručičky a jako by mně to bralo štávu. .No a došlo to tak daleko že když zapnu klíček tak nesvítí baterka ani olej a neukazujou benzín a teplota vody jinak všechno na autě jede.Auto nastartuju a hned zhasne .Taky třeba nastal tento jev nastartuju vše ok dám pravý blinkr a auto zhasne. co s tím Díky Kombajnista
|
24.1.08, 17:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Bukaj
|
Někde máš přechoďáky - zkontroluj ukostření motoru, akumulátoru a proletuj pojistkovou/reléovou desku a bude to OK
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
24.1.08, 18:01 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: SOS nejede
kozina píše: dnes odpoledne nastal problem Favorit r.v.89 136 (kombajn) asi tak 2 dny jsem pozoroval pomalejší chod blinkru .Dnes když jsem jel z práce mně několikrát přestali na chvilku jet zrovna když jsem odbočoval (výstražný když zapnu ok) před barakem jsem se díval co by mohlo být špatny všechno jinak funguje . Když jsem nastartoval a dal pravý nebo levý blinkr chvilku jel ale za chvilku nepravidelný chod a na budíkách lítali ručičky a jako by mně to bralo štávu. .No a došlo to tak daleko že když zapnu klíček tak nesvítí baterka ani olej a neukazujou benzín a teplota vody jinak všechno na autě jede.Auto nastartuju a hned zhasne .Taky třeba nastal tento jev nastartuju vše ok dám pravý blinkr a auto zhasne. co s tím Díky Kombajnista
já bych nejprve sdělal zadní lampy a jak tam máš ty bílé kostry na obou stranách tak ten styk s kaslou pořádně oder šmirglem na plech a po montáži to něčím postříkej tten blikač žere a když nemá kostru tak si ji bere z obrysovek, a všude možně po autě a když šlápneš na brzdy tak to chcípne všechno miloš
|
24.1.08, 18:02 |
|
|
kozina
|
miloši taky jsem se na to díval jen nechápu že auto nastartuju vše ok dám blinkra auto zhasne .Chci nastartovat a nejdou budík teploty vody benzínu a nesvítí kontrolky jak když zapneš klíček tj.olej a baterka.Auto nastartuju ale blinkry nejdou a auto zhasne,Jo a JEŠTĚ JSEM SI VŠIML ŽE KDYŽ ŠLÁPNU POŘÁDNĚ NA PLYN TAK SE ROZSVÍTÍ KONTROLKA BATERKY
|
24.1.08, 18:10 |
|
|
Drak
|
Budeš mít studenej spoj u obvodu 15, proletuj si pojistkovku a máš klid.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
24.1.08, 18:16 |
|
|
kozina
|
[quote="Drak"]Budeš mít studenej spoj u obvodu 15, proletuj si pojistkovku a máš klid.[/quote]
pojistkovku jsem letoval je to dva roky
|
24.1.08, 18:18 |
|
|
kozina
|
já to auto asi zítra odvezu na vrakáč kurvu do dneška žadnej problém kujva jedna
|
24.1.08, 18:21 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
kozina píše: Drak píše: Budeš mít studenej spoj u obvodu 15, proletuj si pojistkovku a máš klid. pojistkovku jsem letoval je to dva roky
tak to udělej znova
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
24.1.08, 18:22 |
|
|
kozina
|
Sadra17 píše: kozina píše: Drak píše: Budeš mít studenej spoj u obvodu 15, proletuj si pojistkovku a máš klid. pojistkovku jsem letoval je to dva roky tak to udělej znova :wink:
zkusímto dělal mně to kamoš ale já nejsem zrovna v tomhle letování borec ale díky za rady
|
24.1.08, 18:28 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
kozina píše: Sadra17 píše: kozina píše: Drak píše: Budeš mít studenej spoj u obvodu 15, proletuj si pojistkovku a máš klid. pojistkovku jsem letoval je to dva roky tak to udělej znova zkusímto dělal mně to kamoš ale já nejsem zrovna v tomhle letování borec ale díky za rady
nebo jak to to chcípne tak protřep relátkama a uvidíš hned ten kontakt miloš
|
24.1.08, 18:31 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
slovacek.milos píše: kozina píše: Sadra17 píše: kozina píše: Drak píše: Budeš mít studenej spoj u obvodu 15, proletuj si pojistkovku a máš klid. pojistkovku jsem letoval je to dva roky tak to udělej znova zkusímto dělal mně to kamoš ale já nejsem zrovna v tomhle letování borec ale díky za rady nebo jak to to chcípne tak protřep relátkama a uvidíš hned ten kontakt miloš
Jojo.. bracha kope do palubky. Zhasinaj mu svetla.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
24.1.08, 18:33 |
|
|
kozina
|
slovacek.milos píše: kozina píše: Sadra17 píše: kozina píše: Drak píše: Budeš mít studenej spoj u obvodu 15, proletuj si pojistkovku a máš klid. pojistkovku jsem letoval je to dva roky tak to udělej znova :wink: zkusímto dělal mně to kamoš ale já nejsem zrovna v tomhle letování borec ale díky za rady nebo jak to to chcípne tak protřep relátkama a uvidíš hned ten kontakt miloš
díval jsem se na relátko co spíná spínací skřínka vypadá ok
|
24.1.08, 18:33 |
|
|
cyz
|
Nevím jestli je to jenom můj pocit, ale příjde mi to že novější verze pojistkovky (od 92) už tyhle problémy nemá (resp. ještě jsem ji neviděl vyrezlou) kdežo u starších Favoritů to dělá snad každá. Kdysi jsem kámošovi proletoval celou pojistkovku, problémy zmizely a az týden to dělalo zase a do toho se kdesi bůhví kde začala pálit izolace. Ve finále jsme dali přední svazek a pojistkovku ze Favorita 94 z vrakoviště a je po problémech....celá výměna byla míň pracná než hledání jakékoliv závady.
|
24.1.08, 18:59 |
|
|
v.kalandra
|
Je to asi blbost, ale zkus se jen tak podivat na žárovky!!
Když říkáš že dáš blinkr a auto ti spadne na nedostatek napětí, tak to vypadá na nějakej skrat.
Jestli nejsou třeba zpečený vlákna žárovky a tak. Jinak nevim když píšeš že jsi to vsechno prošel
Pak už jenom se podívat na přerušovač blinkrů (ten je mechanicky citlivej) proto jsem si tam dal z feldy
|
24.1.08, 19:16 |
|
|
kozina
|
v.kalandra píše: Je to asi blbost, ale zkus se jen tak podivat na žárovky!! Když říkáš že dáš blinkr a auto ti spadne na nedostatek napětí, tak to vypadá na nějakej skrat. Jestli nejsou třeba zpečený vlákna žárovky a tak. Jinak nevim když píšeš že jsi to vsechno prošel Pak už jenom se podívat na přerušovač blinkrů (ten je mechanicky citlivej) proto jsem si tam dal z feldy
Přerušovač blinkru mám nahradní novej a dělá to taky
|
24.1.08, 19:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|