|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Honza
|
imobiliser
Ahoj vespolek....mám takovej menší problém a chtěl bych se zeptat esli nemáte někdo odobnou zkušenost.
Mám fávo, 93ku s imobilizérem. Včera sem přijel na parkoviště, po půlhodině stání sem chtěl odjet, ale po vložení imobilizéru najednou zhasnula dioda(na imobilizéru), která by měla aspoň blikat.....
Takže imobilizér umřel a auto mě nedovolilo ani odjet. Nemáte někdo obdobný zkušenosti, nevíte, dá se ten imobilizér vypojit, přijde mě, že je to stejně naprd.
Děkuju
|
25.5.06, 06:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Re: imobiliser
Honza píše: Ahoj vespolek....mám takovej menší problém a chtěl bych se zeptat esli nemáte někdo odobnou zkušenost. Mám fávo, 93ku s imobilizérem. Včera sem přijel na parkoviště, po půlhodině stání sem chtěl odjet, ale po vložení imobilizéru najednou zhasnula dioda(na imobilizéru), která by měla aspoň blikat..... Takže imobilizér umřel a auto mě nedovolilo ani odjet. Nemáte někdo obdobný zkušenosti, nevíte, dá se ten imobilizér vypojit, přijde mě, že je to stejně naprd. Děkuju
neviem aký typ imobilizéru máš, ale ak ten čo som mal ja, mal by si mať pod prístrojovkou riadiacu jednotku a ďaľší modul pod plechovým krytom pri ETZ (elektronické zapaľovanie).
ja som imobilizér vyradil tak že pod plechovým krytom je modul ktorý rozpája impulzy z rozdeľovača do ETZ a odpája mínus indučke, to som prepojil a ešte som musel nájsť v RJ kontakty ktoré rozpájajú plus pre zapaľovanie... ("príjemná zábava na cca 2hod")
|
26.5.06, 08:55 |
|
|
petr petr
|
Honza píše: Ahoj vespolek....mám takovej menší problém a chtěl bych se zeptat esli nemáte někdo odobnou zkušenost. Mám fávo, 93ku s imobilizérem. Včera sem přijel na parkoviště, po půlhodině stání sem chtěl odjet, ale po vložení imobilizéru najednou zhasnula dioda(na imobilizéru), která by měla aspoň blikat..... Takže imobilizér umřel a auto mě nedovolilo ani odjet. Nemáte někdo obdobný zkušenosti, nevíte, dá se ten imobilizér vypojit, přijde mě, že je to stejně naprd. Děkuju
Určitě bych odstrojil přístrojovou desku a pak jel po káblech od imobiliseru a spojoval to co někdo napojil na imobiliser když se bodeš pořádně dívat tak to dáš dohromady většinou je to jen kolem spínací skříňky už jsem jich takhle dost odpojil budeš spojovat jen stejné rozpojené barvy kabelů:wink:
|
30.5.06, 05:26 |
|
|
Honza
|
petr petr píše: Honza píše: Ahoj vespolek....mám takovej menší problém a chtěl bych se zeptat esli nemáte někdo odobnou zkušenost. Mám fávo, 93ku s imobilizérem. Včera sem přijel na parkoviště, po půlhodině stání sem chtěl odjet, ale po vložení imobilizéru najednou zhasnula dioda(na imobilizéru), která by měla aspoň blikat..... Takže imobilizér umřel a auto mě nedovolilo ani odjet. Nemáte někdo obdobný zkušenosti, nevíte, dá se ten imobilizér vypojit, přijde mě, že je to stejně naprd. Děkuju Určitě bych odstrojil přístrojovou desku a pak jel po káblech od imobiliseru a spojoval to co někdo napojil na imobiliser když se bodeš pořádně dívat tak to dáš dohromady většinou je to jen kolem spínací skříňky už jsem jich takhle dost odpojil budeš spojovat jen stejné rozpojené barvy kabelů:wink:
Děkuju momentálně to mám spravený, byl v tom IMO nějakej kratas.....ale odpojit rozhodně zkusim, stejně je to zařízení, který jenom obtěžuje. Děkuju za tipy
|
30.5.06, 06:35 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|