Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 22:39

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 
 Autoradio VDO Dayton CD 2604 
Autor Zpráva

Příspěvek Autoradio VDO Dayton CD 2604
Zdravim vas. Nemate nekdo zkusenosti s timto autoradiem?

14.5.06, 20:04
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
obecne jsou to velmi kvalitni autoradia

15.5.06, 08:39
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Příspěvek 
Takze nikdo neprohloupi pokud si poridi radijko od tohoto vyrobce?????? :?:

15.5.06, 19:54

Příspěvek 
snad bych se i odvazil rict ze ne - samozrejme po..at se muze cokoli, ale patri to mezi lepsi autoradia

15.5.06, 20:08

Příspěvek 
V ty cenovy kategorii bych sahnul po necem lepsim.. Za tu cenu to je uplne obycejny radio, jedina odlisnost od ostatnich je slot na karty, kterej normalni clovek nevyuzije. Velkym minusem jsou jenom 2V vystupy. Neni spatny, ale za ty penize to neni dobra volba.

19.5.06, 01:47
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
ja osobne preferuju Pioneer-ted sem si koupil novy (5800 MP), cekal jsem od toho hodne, ale ne tolik, co mi to dali - sed zvukem to umi vazne divy!!

19.5.06, 08:21
Příspěvek 
Spis se mi jedna prave o ty pametove karty. Vim,ze jsou i levnejsi,ale co jineho doporucit? Jsou asi 4 znacky o kterych vim,ze podporuji pam.karty. Roadstar,Sencor,Orava,Hyundai,Kingstech a VDO Dayton. Vyber neni zrovna veliky. Ktere z nich by jste si vybrali vy ??????

19.5.06, 18:16

Příspěvek 
Anonymous píše:
Spis se mi jedna prave o ty pametove karty. Vim,ze jsou i levnejsi,ale co jineho doporucit? Jsou asi 4 znacky o kterych vim,ze podporuji pam.karty. Roadstar,Sencor,Orava,Hyundai,Kingstech a VDO Dayton. Vyber neni zrovna veliky. Ktere z nich by jste si vybrali vy ??????

Z toho vyberu, co si sem napsal jednoznacne VDO.. zbytek jsou trhovy kramy!! Nebrat!!

19.5.06, 18:42

Příspěvek 
Roman píše:
ja osobne preferuju Pioneer-ted sem si koupil novy (5800 MP), cekal jsem od toho hodne, ale ne tolik, co mi to dali - sed zvukem to umi vazne divy!!

To je slusny radio.. Ja prozmenu ujizdim na Panasonicich, nedavno jsem mel CQ-C8301N, prestalo se mi libit, tak jsem ho poslal dal a koupil dotykovyho CQ-HX2083N. Tohle radio uz nedam z ruky. Zvukove nejlepsi, co jsem zatim slysel.. Jediny, co mi na tom vadi je absence DSP a pokrocilejsich nastaveni ekvalizeru..

aby to nebylo uplne OT.. raymond26: nechces radeji ozelit karty a mit poradny radio? opravdu ten rozdil je znat..

19.5.06, 18:49

Příspěvek 
Ani tak neprahnu po super muzice. Jedna se mi hlavne o to,ze ty karty jsou skladne a doma si na ni muzu nahrat amuziku na jakou mam zrovna naladu.Obcas jedu trochu dal a nechce se mi tahat s hromadou CD. Pripada mi,ze ty karty jsou prakticke.

21.5.06, 15:03
Profil ICQ

Příspěvek 
pokud koupis levno sracku typu Medion, SENCOR (never :twisted: ), Roodstar, tak se spolehni ze to pude za par mesicu (nejpozdeji) do sracek - prestane to cist veskery vstupy, bude se to vypinat, odejde koncovy stupen - NEBRAT NIKDY - ani ZADARA - VER ME

22.5.06, 08:32

Příspěvek 
Do tech levnych se mi prave moc nechce. Proto jsem zauvazoval nad tim VDO Daytonem.Take kvuli tomu,ze je u nas oficialni zastoupeni a autorizovany servis (dokonce snad 2x). Bohuzel jsem nikde jeste nenasel uzivatelske hodnoceni.

22.5.06, 15:01
Profil ICQ

Příspěvek 
raymond26 píše:
Do tech levnych se mi prave moc nechce. Proto jsem zauvazoval nad tim VDO Daytonem.Take kvuli tomu,ze je u nas oficialni zastoupeni a autorizovany servis (dokonce snad 2x). Bohuzel jsem nikde jeste nenasel uzivatelske hodnoceni.

život je otázkou priorít a pokiaľ je pre teba priorotou čítačka na karty, tak z toho čo si vyššie napísal kúp jedine VDO Dayton. Inak, iný pohľad: koľko máš tých SD kariet? A s akou kapacitou? Totiž CD má kapacitu 700 MB (CD RW stojí cca 25 Sk). Taká SD karta 512 MB stojí cca 1300 Sk (Možno sa jemne mýlim). Ja osobne to riešim tak, že si hudbu napálim na RW a idem. Môj osobný názor je, že tá čítačka kariet je vhodná na príležitostné využietie (samozrejme existujú špeciálne prípady)

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

28.5.06, 11:49
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 13 ]