|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 13 ] |
|
Autoradio VDO Dayton CD 2604
Autor |
Zpráva |
raymond26
|
Autoradio VDO Dayton CD 2604
Zdravim vas. Nemate nekdo zkusenosti s timto autoradiem?
|
14.5.06, 20:04 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Roman
|
obecne jsou to velmi kvalitni autoradia
_________________ LPG a dlouha spajzka :-D:-D 92, orangee 93
|
15.5.06, 08:39 |
|
|
Návštěvník
|
Takze nikdo neprohloupi pokud si poridi radijko od tohoto vyrobce??????
|
15.5.06, 19:54 |
|
|
Roman
|
snad bych se i odvazil rict ze ne - samozrejme po..at se muze cokoli, ale patri to mezi lepsi autoradia
|
15.5.06, 20:08 |
|
|
ArF
|
V ty cenovy kategorii bych sahnul po necem lepsim.. Za tu cenu to je uplne obycejny radio, jedina odlisnost od ostatnich je slot na karty, kterej normalni clovek nevyuzije. Velkym minusem jsou jenom 2V vystupy. Neni spatny, ale za ty penize to neni dobra volba.
_________________ -=ArF=-
|
19.5.06, 01:47 |
|
|
Roman
|
ja osobne preferuju Pioneer-ted sem si koupil novy (5800 MP), cekal jsem od toho hodne, ale ne tolik, co mi to dali - sed zvukem to umi vazne divy!!
|
19.5.06, 08:21 |
|
|
Návštěvník
|
Spis se mi jedna prave o ty pametove karty. Vim,ze jsou i levnejsi,ale co jineho doporucit? Jsou asi 4 znacky o kterych vim,ze podporuji pam.karty. Roadstar,Sencor,Orava,Hyundai,Kingstech a VDO Dayton. Vyber neni zrovna veliky. Ktere z nich by jste si vybrali vy ??????
|
19.5.06, 18:16 |
|
|
ArF
|
Anonymous píše: Spis se mi jedna prave o ty pametove karty. Vim,ze jsou i levnejsi,ale co jineho doporucit? Jsou asi 4 znacky o kterych vim,ze podporuji pam.karty. Roadstar,Sencor,Orava,Hyundai,Kingstech a VDO Dayton. Vyber neni zrovna veliky. Ktere z nich by jste si vybrali vy ??????
Z toho vyberu, co si sem napsal jednoznacne VDO.. zbytek jsou trhovy kramy!! Nebrat!!
|
19.5.06, 18:42 |
|
|
ArF
|
Roman píše: ja osobne preferuju Pioneer-ted sem si koupil novy (5800 MP), cekal jsem od toho hodne, ale ne tolik, co mi to dali - sed zvukem to umi vazne divy!!
To je slusny radio.. Ja prozmenu ujizdim na Panasonicich, nedavno jsem mel CQ-C8301N, prestalo se mi libit, tak jsem ho poslal dal a koupil dotykovyho CQ-HX2083N. Tohle radio uz nedam z ruky. Zvukove nejlepsi, co jsem zatim slysel.. Jediny, co mi na tom vadi je absence DSP a pokrocilejsich nastaveni ekvalizeru..
aby to nebylo uplne OT.. raymond26: nechces radeji ozelit karty a mit poradny radio? opravdu ten rozdil je znat..
|
19.5.06, 18:49 |
|
|
raymond26
|
Ani tak neprahnu po super muzice. Jedna se mi hlavne o to,ze ty karty jsou skladne a doma si na ni muzu nahrat amuziku na jakou mam zrovna naladu.Obcas jedu trochu dal a nechce se mi tahat s hromadou CD. Pripada mi,ze ty karty jsou prakticke.
|
21.5.06, 15:03 |
|
|
Roman
|
pokud koupis levno sracku typu Medion, SENCOR (never ), Roodstar, tak se spolehni ze to pude za par mesicu (nejpozdeji) do sracek - prestane to cist veskery vstupy, bude se to vypinat, odejde koncovy stupen - NEBRAT NIKDY - ani ZADARA - VER ME
|
22.5.06, 08:32 |
|
|
raymond26
|
Do tech levnych se mi prave moc nechce. Proto jsem zauvazoval nad tim VDO Daytonem.Take kvuli tomu,ze je u nas oficialni zastoupeni a autorizovany servis (dokonce snad 2x). Bohuzel jsem nikde jeste nenasel uzivatelske hodnoceni.
|
22.5.06, 15:01 |
|
|
ferrari
|
raymond26 píše: Do tech levnych se mi prave moc nechce. Proto jsem zauvazoval nad tim VDO Daytonem.Take kvuli tomu,ze je u nas oficialni zastoupeni a autorizovany servis (dokonce snad 2x). Bohuzel jsem nikde jeste nenasel uzivatelske hodnoceni.
život je otázkou priorít a pokiaľ je pre teba priorotou čítačka na karty, tak z toho čo si vyššie napísal kúp jedine VDO Dayton. Inak, iný pohľad: koľko máš tých SD kariet? A s akou kapacitou? Totiž CD má kapacitu 700 MB (CD RW stojí cca 25 Sk). Taká SD karta 512 MB stojí cca 1300 Sk (Možno sa jemne mýlim). Ja osobne to riešim tak, že si hudbu napálim na RW a idem. Môj osobný názor je, že tá čítačka kariet je vhodná na príležitostné využietie (samozrejme existujú špeciálne prípady)
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
28.5.06, 11:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|