|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Autor |
Zpráva |
luiss
|
problikává žhavení
Zdravím,ted mi volala žena že jede v octávce a problikává jí žhavení, nikdy to nedělalo,tak se ptám co by stím mohlo být.Baterka je tam rok stará,¨Dík Luiss
|
7.3.08, 17:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: problikává žhavení
luiss píše: Zdravím,ted mi volala žena že jede v octávce a problikává jí žhavení, nikdy to nedělalo,tak se ptám co by stím mohlo být.Baterka je tam rok stará,¨Dík Luiss
těch příčin je víc, ale zjisti jestli jdou brzdová světla miloš
|
7.3.08, 20:54 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
slovacek.milos píše: luiss píše: Zdravím,ted mi volala žena že jede v octávce a problikává jí žhavení, nikdy to nedělalo,tak se ptám co by stím mohlo být.Baterka je tam rok stará,¨Dík Luiss těch příčin je víc, ale zjisti jestli jdou brzdová světla miloš
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
7.3.08, 20:57 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Viky píše: slovacek.milos píše: luiss píše: Zdravím,ted mi volala žena že jede v octávce a problikává jí žhavení, nikdy to nedělalo,tak se ptám co by stím mohlo být.Baterka je tam rok stará,¨Dík Luiss těch příčin je víc, ale zjisti jestli jdou brzdová světla miloš
než jsem na to přišel tak jsem neměl šok ale přímo infarkt miloš
|
7.3.08, 21:04 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
spolocne napajanie?
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
7.3.08, 21:09 |
|
|
luiss
|
tak světla jdou
|
8.3.08, 06:45 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
luiss píše: tak světla jdou
hlavní příčinou je pedálový spínač, který se dá diagnostikovat že nejdou brzdová světla a pak dalších šest závad no musíš zajít na diagnostiku přešíst pamět závad v řídícídh jednotkách, ještě se dají některé závady upřesnit popiš přesně to blikání jestli pořád, nebo kolikrát po startu a zhasne , a taky jsi nenapsal rok výroby typ motoru koktávek je moc miloš
1 bliká 5 minut po zapnutí kláčku spínač F 147 / spravidla nejdou brzdová světla/
2 bliká 30 s N 146 nastavovač paliva
3 chybně nakodovaná řj.motoru
4 ventil N 108
5 snímač G80
6 snímač G 149
7 pedál plynu a motor má pak konstatně 1300 otáček
|
8.3.08, 08:56 |
|
|
luiss
|
tak typ je 1.9 tdi r.v. podzim 1999,ono to začlo blikat včera asi po ujetí cca 150 km v kuse,za 8 hodin se žena vracela zpět a už to neblikalo,zpátky ale jela jen 50 km.Nevím jestli to na to má vliv,počet ujetých km v kuse,ale dneska zase nic.Uvidím co bude ve dnech příštích
|
8.3.08, 13:08 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
luiss píše: tak typ je 1.9 tdi r.v. podzim 1999,ono to začlo blikat včera asi po ujetí cca 150 km v kuse,za 8 hodin se žena vracela zpět a už to neblikalo,zpátky ale jela jen 50 km.Nevím jestli to na to má vliv,počet ujetých km v kuse,ale dneska zase nic.Uvidím co bude ve dnech příštích
asi se jedná o sporadickou závadu, která se zas v určitém intervalu vymaže, prostě jezdi a uvidíš pokud se to bude stále objevovat diagnostika má smysl jen když to bliká jinak závada v paměti může být 0 a příště typ motoru není 1.9 ale třeba ATD, ASZ miloš
|
8.3.08, 15:17 |
|
|
luiss
|
jo jasně už vím cos myslel,dík za rady,uvidím co to bude dělat. měj se
|
9.3.08, 09:05 |
|
|
Reklama