|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Prodloužení kabelu k radiu
Autor |
Zpráva |
maroo2
|
Prodloužení kabelu k radiu
Zdar chlapi mám jeden takovej malej dotaz.V autě mám radio z kterého kouká svazek kabelů zakončenej iso konektorem o délce asi 15cm.Chtěl bych si tam dát Blaupunkta ale ten má v sobě už jen díru na iso a tak mi nedostanou kabely až k němu.Chci se zeptat nevíte neexistuje něco jako redukce kus kabelu na obou koncích iso abych prodloužil původní kabeláž, nachce se mi to všechno nastavovat 15cm drátů a zapojovat to do čokolád diky za radu .A ještě kdyby někdo věděl i cenu na netu jsem toho moc nenašel.
|
22.3.08, 11:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Milan Koukal
|
|
22.3.08, 12:29 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
nebo to prostě nastav, ale ne čokoládou a podobnými nesmysli vem si na to kalafunu, cín a pájku, těch drátů není tolik, aby to nešlo, výsledek je jistý a cena minimální
|
22.3.08, 13:43 |
|
|
maroo2
|
Díky za rady asi to udělám dle varianty č. 2 .
|
22.3.08, 16:41 |
|
|
varok
|
Zkuste se poptat v mototechně nebo v elektrosoučástkách. Možná nějaké prodloužení existuje, myslím že jsem už něco podobného viděl. Nebo bych si koupil ISO konektor s dráty asi 15cm, který se normálně prodává. Potom bych na volné konce nacvakal protikus a prodloužení je hotovo.
|
25.3.08, 18:22 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|