Autor |
Zpráva |
Kristensen
|
Nabuzení dálkového - fotka
Nevíte někdo jak nabudit dálkovej centrál na Feldu po výměně baterky v ovladači? Je to takovej oválnej ovladač s dvouma zelenejma čudlikama a s takovou diodou která není skoro vůbec vidět protože je schovaná v malinkej dirce
Je to tenhle ovladač
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
Naposledy upravil Kristensen dne 24.3.08, 20:05, celkově upraveno 1
|
24.3.08, 17:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
DRYVER
|
Re: Nabuzení dálkového
Kristensen píše: Nevíte někdo jak nabudit dálkovej centrál na Feldu po výměně baterky v ovladači? Je to takovej oválnej ovladač s dvouma zelenejma čudlikama a s takovou diodou která není skoro vůbec vidět protože je schovaná v malinkej dirce
To jako ze ta dioda neblika pri zmacknuti prislusneho tlacitka? A pred tim to fungovalo, nebo jsi baterku menil kvuli tomu ze neragovala dioda??? Treba beude nejaky problem vevnitr v ovladacu
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
24.3.08, 18:59 |
|
|
Neex
|
Tohle bude dálkový ovládání od Jablotronu mám ho taky ale neřeknu ti jak... Podívej se po tom na netu někde jsem viděl na to návod.
edit: tak ne mám jiný... tohle nevím co je zač.
_________________ Favorit 135 LX r.v.93
Naposledy upravil Neex dne 24.3.08, 20:19, celkově upraveno 1
|
24.3.08, 19:12 |
|
|
Ivarek
|
Pokud ta dioda při stisknutí svítí tak stačí podržet jedno z tlačítek v blízkosti auta zmáčknutý tak 10-15 vteřin,pustit a mělo by to makat.Pokud to nepomůže tak se musí znova ovladač nakodovat do řj.
|
24.3.08, 19:54 |
|
|
Kristensen
|
ta dioda svítí pořád
|
24.3.08, 19:58 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
to jsem jednou měl, i ten ovladač je mi povědomý , přestalo mi to makat , jsem měnil starter a odpojil baterku, tak jsem stím mačkal točil klíčkem ve dveřích u řidiče a ejhle jelo to, prostě jsem to naprogramoval tatrman systémem a v srdci jsem měl tu správnou víru miloš
|
24.3.08, 20:24 |
|
|
Kristensen
|
slovacek.milos píše: to jsem jednou měl, i ten ovladač je mi povědomý , přestalo mi to makat , jsem měnil starter a odpojil baterku, tak jsem stím mačkal točil klíčkem ve dveřích u řidiče a ejhle jelo to, prostě jsem to naprogramoval tatrman systémem a v srdci jsem měl tu správnou víru miloš
No jo tak to já mám teda tu špatnou víru, když to nepujde tak to nejspíš rozšlápnu
|
24.3.08, 20:28 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
třeba to funguje jako u fábky
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
24.3.08, 20:34 |
|
|
Kristensen
|
Sadra17 píše: třeba to funguje jako u fábky
No a to je jak?
|
24.3.08, 20:38 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Kristensen píše: Sadra17 píše: třeba to funguje jako u fábky No a to je jak?
máčkneš tlačítko zamknout/odemknout a do půl minuty musíš zamknout/odemknout klíčkem
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
24.3.08, 20:41 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Kristensen píše: Sadra17 píše: třeba to funguje jako u fábky No a to je jak?
origo určitě jinak přes vag a to tvoje naprosto stejně nech to na ráno v klidu posnídej miloš
|
24.3.08, 20:42 |
|
|
Kristensen
|
tak jsem zaukoloval tatíka, no stejně to budu muset odpoledne udělat já páč jsem na něj koukal že to pro něj bude asi trochu víc složitý
|
24.3.08, 20:46 |
|
|
Ivarek
|
To jak svítí ta dioda pořád je nějaký divný...
|
24.3.08, 22:38 |
|
|
Sender
|
Jestli je to dálkový od jablotronu ,tak oni používají plovoucí kód a je to potřeba synchronizovat.U toho mého je to tak ,že vypnu na chvilku jednotku tak aby do ní nešel proud,zapnu a na okamžik u dálkovýho zmáčknu obě tlačítka najednou a je to. (bez záruky)
|
25.3.08, 08:46 |
|
|
cipis
|
jablotron
Ahoj já třeba u Jablotronu k naprogramování ovladače musím 5x vypnout a zapnout klíček do 10vteřin a ještě stihnout zmáčknout jakýkoliv tlačítko na ovladači. Zkus to možná to pomůže
|
23.4.08, 07:08 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|