|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Butch
|
Starter blbne
nazdar chlopi , na mym favořitu občas pri startovani blbne starter ......je to hnusny zvuk , sza se mi ze se pastorek nezakousne do zubu od setrvačniku ale protači se po zubech uvratnou rychlosti .....dela mi to po vymene motoru .....starter byl v klidu ...myslite ze pomuze zbrousit trosec ty zuby pastorku nebo novy pastorek ....... dela mi to tak 3/15 startovani .....nechce se mi do toho vrtat bo vim ze to zatim jede diky za radu jestli stim nekdo ma skusenosti a umi to levně vyřešit ....ne že mi poradite koupit si novy starter , bo u nas je na autovrakovišti takovy zloděj že chce za to nekřestanske penize . diky cus
|
25.3.08, 18:39 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Starter blbne
Butch píše: nazdar chlopi , na mym favořitu občas pri startovani blbne starter ......je to hnusny zvuk , sza se mi ze se pastorek nezakousne do zubu od setrvačniku ale protači se po zubech uvratnou rychlosti .....dela mi to po vymene motoru .....starter byl v klidu ...myslite ze pomuze zbrousit trosec ty zuby pastorku nebo novy pastorek ....... dela mi to tak 3/15 startovani .....nechce se mi do toho vrtat bo vim ze to zatim jede diky za radu jestli stim nekdo ma skusenosti a umi to levně vyřešit ....ne že mi poradite koupit si novy starter , bo u nas je na autovrakovišti takovy zloděj že chce za to nekřestanske penize . diky cus
no chlope to už asi moc nepomožeš, včil už cypa zmožeš, si musiš najit machra co ti vytahne převodovku věnec vyměni a aj pastorek jinak budeš furt škrkat ja chuj miloš
|
25.3.08, 18:54 |
|
|
Nepér
|
No, nebo se ti zasekává ten vysouvací mechanismus... rozebrat, vyčistit, namazat, složit, zjistit, že to bylo nah****, zajít do krámu, koupit startér z feldy, namontovat a se zvukem auta nižší střední třídy odjet.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
25.3.08, 20:08 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Nepér píše: No, nebo se ti zasekává ten vysouvací mechanismus... rozebrat, vyčistit, namazat, složit, zjistit, že to bylo nah****, zajít do krámu, koupit startér z feldy, namontovat a se zvukem auta nižší střední třídy odjet.
tam je hlavní problém jak dlouho stím škrtal jak je věnec v háji tak i ten redukovaný starter půjde rychle do háje miloš
|
25.3.08, 20:17 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|